Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nejsem tlustej, ani nejsem hubenej, ale rozhodně bych byl radši, kdybych byl normálně hubenej. Na zhubnuté je proto asi to nejlepší právě tenhle pořad, ale mě to teda vůbec nesedlo. Parta naprosto nesympatická, která k lidem nechová skoro žádnou úctu a navíc jídla, která doporučovali bych asi v životě nestrčil do huby. Zelenina mi nevadí, ale mít na denním jídelníčku jenom nějaký saláty, tak to bych nevydržel asi ani dva týdny. Jediné jídlo, které doporučovali a které by mě asi fakt chutnalo by byly francouzské brambory. ()

TereziaCSR 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli někdo něco při sledování tohoto pořadu snědl. jinak myslím, že Jste to co jíte je supr. Hlavně paní doktorka Cajthamlová je úplně zlatá. Strašně hodný a sympatický člověk (a bylo vidět, že ji na soutěžících opravdu záleží a dokáže jim pomoct nejen s nabranými kilogramy, ale i psychicky). I když znám hodně lidí, kteří o ní tvrdí že je to semetrika, my věrní diváci nedáváme na prvotní dojem. Když se do pořadu připletl charizmatický Petr Havlíček se svými chutně vypadajícími recepty, pořadu to ještě dodalo šmrnc. No možná jsem tak nadšená i proto, že mě tématika zdravého životního stylu baví, odebírám i Dietu (:D) (i když na to taky zrovna moc nevypadám), každopádně já dávám Jste to,co jíte 4*. ()

Reklama

jane1106 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších českých reality show, možná i díky tomu, že její průvodkyní je skutečná odbornice a inteligentní MUdr. Cajthamlová. Pak už je jen na tlouštíkovi, jestli se chopí příležitosti ke změně či nikoliv. Škoda jen, že těch, kteří se skutečně zapřeli a dodržovali režim bez problémů a siláckých řečí byla menšina. Samozřejmě je i co vytknout, především plýtvání s jídlem (stůl hrůzy), byť je to možná účinná metoda. Navíc si myslím, že pan ing. Havlíček by se svým slovníkem (zvláště, když tam pořád omílají jeho titul) do televize vůbec lézt neměl. Jinak ale pro mě stravitelný pořad, na který se ráda podívám. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Zdravé výživě se vyhýbám jako čert kříži. Díkybohu si můžu dovolit sníst kolik chci nezdravýho jídla bez nějakých následků na mojí postavě, takže na nějakou zdravou výživu kašlu a jím to, co mi chutná. Radši budu jíst co mám rád s tím, že umřu o pár let dřív, než abych se celej život cpal salátama s vědomím, že budu zdravější. Ten pořad je ale naštěstí natočen tak zábavně a paní doktorka Cajthamlová tak sympatická, že mě i celkem baví koukat na to, jak ze sebe lidi dělaj před celým národem blbce. Ale proti gustu žádný dišputát. /viděno v TV: 55% a 3*/ ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ještě mi chybí trochu pohybové šikany a veřejného výsměchu, jinak ta důra mučí ty vyprasený tlouště solidně:-))) Ikdyž ty klystýry se slovy: Máte tlusté tlusté střevo, takhle brzy zdechnete! , taky stály za to:-)))) Jen ty kousky lejna, co se proháněly v přímém záběru průsvitnou hadicí mi nedělaly moc dobře! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama