Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (68)

plakát

Dead Leaves (2004) 

Kdejaká japonská blbot má 84%, bože bože.

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Bylo to lepší jak dvojka, ale za jedničkou stále zaostává Úsvit dinosaurů hodně daleko. Scrat (a jeho partnerka) opět nezklamali. Tvůrci podle mě dělají chybu v tom, že kvantita vtipů jde na úkor kvality. V jedničce to nebylo přecpané joky, ale stáli za to. V trojce se je frekvence vtipů tak jeden za 10 vteřit, ale jsou to prostě vtipy pro nenáročné diváky :) No a hlavně doufám, že pokud se natočí další díly Doby ledové, zhebnou ti dva debilní vačičáci hned na začátku, protože další díl s nimi bych už asi nedala (a je to škoda).

plakát

Nahá jsi krásná (2009) (pořad) odpad!

Dnes zažívám samé šoky, nejdřív tu naleznu Topstar magazín a teď toto. No vydržely jsme u toho s mamkou a segrou asi čtvrt hodinu (a to jen kvůli tomu, že jsme byly na horách a byly tam jen 2 české kanály) a dál jsme nemohly. Jako ať mi nikdo netvrdí, že tyto ženské jsou zakomplexované, když lezou do televize se vyslíkat před celým národem. V jedné chvíli řeknou, že se stydí vysléct před manželem a pak bez okolků strhnou svršky před kamerou. Pcháá.

plakát

TOP STAR magazín (2008) (pořad) odpad!

Probůh tato sračka je dá ohodnotit na csfd? No absolvovala jsem sice tento pořad jen jednou (a to nechtěně), ale myslím, že to pro názornost stačí. Ani by to možná nebylo tak hrozné, kdyby to nemoderovala Bočanová s tou její afektovaností a velmi originálními postoji a polehy při moderování. Určitě si o sobě myslí, že je velmi sexy ale mně se chtělo blejt. A lidi, kteří se na toto dívají asi nejsou zcela v pořádku.

plakát

Jste to, co jíte (2006) (pořad) 

Zajímalo by mě, jestli někdo něco při sledování tohoto pořadu snědl. jinak myslím, že Jste to co jíte je supr. Hlavně paní doktorka Cajthamlová je úplně zlatá. Strašně hodný a sympatický člověk (a bylo vidět, že ji na soutěžících opravdu záleží a dokáže jim pomoct nejen s nabranými kilogramy, ale i psychicky). I když znám hodně lidí, kteří o ní tvrdí že je to semetrika, my věrní diváci nedáváme na prvotní dojem. Když se do pořadu připletl charizmatický Petr Havlíček se svými chutně vypadajícími recepty, pořadu to ještě dodalo šmrnc. No možná jsem tak nadšená i proto, že mě tématika zdravého životního stylu baví, odebírám i Dietu (:D) (i když na to taky zrovna moc nevypadám), každopádně já dávám Jste to,co jíte 4*.

plakát

Psycho (1960) 

A to nesnáším horory.