Reklama

Reklama

Steven Seagal - Muž zákona

(pořad)
  • Česko Steven Seagal: Stražce zákona (více)
Reality-TV / Krimi
USA, 2009, 19x30 min

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl, že nám akční herecké legendy osmdesátých let chytají druhý dech a coby staříci mají své comebacky... Árny už zase bojuje s desperátama, Sly se vrátil do Kambodži, Al a Walken znovu straší mafiánské bosse... Svůj pořad má JCVD, tak proč by neměl i Seagal... (Teď už vlastně zbývá z akčních heroes jen céčková ikona Lorenco Lamač). Saegala však nechci srovnávat s výše jmenovanými legendami. Jeho jsem nikdy moc nemusel, ani akčňáky s ním. S údivem jsem onehdá na satelitu zahlédl jeden díl této reality-krimi show... Asi to nebyl zrovna vydařený díl, třeba jsou jiné lepší, ale nikdo mne nedonutí hledat v programu kdy bude další... Vidět tohoto dnes už zdatného tlouštíka zesíleného ještě o neprůstřelnou vestu, kterak se coby akční polda dere do dveří, kterými má problém projít mi bohatě stačilo... Možná, že ještě stále umí kopat (nejspíše jen do výše kolen), jsem si však jist, že by mu coby zločinec utekl i Petr Novotný... * ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

"Steven Seagal už dělá v Louisianě 20 let zástupce šerifa, akorát to drží v tajnosti." To je snad jediná věc na tomhle pořadu co mě zaujala. S jeho příbývajícími kily je totiž s podivem, že si Seagala nikdo nevšim. Jinak se ale Seagalovi výměna policejní uniformy místo černého kabátu vůbec nepovedla. Je to opravdu mizerně natočený, bez nápadu či zajímavé situace a člověka to vůbec nebaví. Ale hlavně je to úplně stupidní. Seagal je tady za většího blbce, než jsme doufali a dle dosud viděného policejního sboru tam není sám. Některé policejní zákroky jsou opravdu na hlavu a člověk spíš začne policajty po tomhle pořadu nenávidět, než aby je začal respektovat. No a Stevena bude po té jeho aroganci a namyšlenosti co tady předvedl taky respektovat málokdo. ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Steven tak dlouho hrál klaďasy, policajty, bejvalý policajty, válečný veterány a bůhví koho ještě, až si nakonec vsugeroval, že je opravdu policajt :-D No budiž. Na jednu stranu docela sranda, na druhou stranu nechutná Stevenova sebepropagace ("někdo, kdo studoval bojová umění tak dlouho jako já... " atd.) v pořadu, kterýmu se nedá uvěřit. Nechci se Stevena dotknout (obrazně ani doslova), respektive jeho (nad)váhy, ale proč zrovna ta "jeho" jednotka měla SUV a ne normální policejní auto? :D ()

-Cobra- 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím velice nadějně vypadající seriál o člověku, kterého si vážím ne pro filmovou kariéru, ale pro to jaký je to člověk. Člověk, který dobrovolně pomáhá policejnímu sboru, aby splatil svůj dluh společnosti a pořádá dobročinné koncerty na pomoc nemocným dětem může točit sebehorší filmy, ale já si jej budu přesto vážit. ()

Danoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som si prvý diel a zrejme si z recesie pozriem aj ďalšie. Kto si vyhľadá moje staršie hodnotenia Seagalových filmov uvidí, že nie som proti nemu nijako vysadený, ale toto je neuveriteľná sebamasturbačná hovadina, neviem za čo tam dať vôbec jednu hviezdičku. Videl som skoro všetky Norrisove filmy včítane Walkera, ale toľko kultu osobnosti ako v tomto "dokumente" tam rozhodne nebolo. Odhliadnuc od toho, že sa vďaka jeho gigantickej hmotnosti okolo neho začalo vytvárať gravitačné pole, tak to bolo 20 minút tupého mlenia pantom a hlášok ako "Keď som študoval bojové umenia..." "Ak chcete byť špičkový strelec ako ja..." alebo "Poznám kedy chce zločinec utiecť, kto študoval bojové umenia tak dlho ako ja to tiež pozná..." a samozrejme "Zenove dýchanie/Zenovi bojovníci/Zenove péro". Čo sa týka kamerovej stránky je to moderne poňatý dokument - nahráva sa to zrejme na mobilný telefón, sú tam nezmyselné prestrihy, nikdy neviete kde sa nechádzate, idete po diaľnici a v ďalšej sekunde už zatýkate podozrivého niekde na parkovisku... hrozné, celé zle. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Místo natáčení: Jefferson Parish, New Orleans, stát Louisiana. (ssfan)
  • Kromě herce Stevena Seagala se v pořadu objevují také policisté Johnny Fortunato, Newell Normand a Larry Dyess. (ssfan)
  • Úvodní epizoda s názvem The Way of the Gun vytvořila americké stanici A&E TV rekord ve sledovanosti vlastní televizní série - 3,4 milionu diváků. (ssfan)

Reklama

Reklama