Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Iloveporn 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je na ČSFD tahle show a jak se má hodnotit společně s filmy. Je to jako hodnotit návod k použití vysavače jakožto krásnou literaturou. - Je to reality show o uklízení a je to uvěřitelné. Sem tam nekdo žije ve špíně. Ve skutečnosti to byl obrovský hit prodaný do dvaceti zemí, prodaný koncept do dalších pár zemí, vyšly z toho další seriály. Radši budu koukat na tohle, než na filmy s Holubovou, Dukovou a Vašáryovou a zcela nesmyslný dějem. ()

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

Reklama

peiton

všechny recenze uživatele

Mám dosť!Viem,že sú medzi nami všelijakí týpci,ale čoho je veľa,toho je príliš.Neverím vlastným očiam,o to viac,že problematika neporiadku sa jedná prevažne/väčšinou ženského pohlavia.A to je u mňa neprípustné!Dvojica expertiek na hygienu a ich team to má ťažké.Som príliš trúfalá ked poviem len toľko,že by som tých obyvateľov bila hlava-nehlava..?!Myslím,že nie!!To kde sme,aby som mala tú ,,česť"sa deliť o svoju spáľnu s hlodavcami,hmyzom a s ktoviečím ešte..Brrr. ()

Kaferano 

všechny recenze uživatele

NE. Takhle jsem odpovídala, než jsem poznala tenhle pořad. Po zhlédnutí většiny dílů odpovím ANO. Moje domácnost je křišťálová, voňavá a útulná. Přesto, že mám doma několik druhů pavouků a jedno mraveniště, tak tu nehostím ani vši, ani blechy a potkany. Geometrickou řadu množících mikrobů pečlivě redukuju kachnou a práškem na vany. Je ale pravda, že tento pořad měl vliv na můj přístup k uklízení. Jednak mi zvedl sebevědomí a druhak mě nakopl k nekompromisnímu vyhazování krámů, které nepoužívám. Také jsem použila recept na projasnění dřevěného nábytku. Jako doplnění na toto téma mohu doporučit knihu Zbavte se nepořádku. Má podobný efekt. ()

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Je někdy potěšující vidět, že na tom nejste s úklidem zas tak špatně, jen lidé okolo vás, to tak možná nevnímají :D. Ale zase je dost pochmurné zjistit, že jsou osoby co žijí v tak strašných podmínkách, byť si je vytvořili sami. Když seriál začal chodit, velmi mě zaujal. Je opravdu pozoruhodné, jak jsou někteří lidé schopni zajít daleko, a myslím že aspoň některým mohla tahle skupina uklízečů pomoct. Chybý snad jen nějaké reflexe, třeba po delší době, jestli do toho ten člověk nespadl znovu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama