foto

Paul Copley

  • nar. 25.11.1944 (75 let)
    Denby Dale, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Special Guest
Reg (TV film)
The Nest Egg
2015 Neviditelný důkaz (TV film)
2008 A Distant Mirage
2007 Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2005 Děsivá minulost (TV film)
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Kdyby jsou chyby (TV film)
2003 Hornblower III - Povinnost (TV film)
Hornblower III - Věrnost (TV film)
2002 Alias Albert Walker
2001 Dohola
Hornblower II - Odplata (TV film)
Hornblower II - Vzpoura (TV film)
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
Hornblower - Žabáci a Langusty (TV film)
1998 Driven
Hornblower - Důstojnické zkoušky (TV film)
Hornblower - Rovná šance (TV film)
1996 Jude
1994 Pinch of Snuff, A (TV film)
1993 Soumrak dne
1991 How's Business
1985 Kam poletíš, holoubku? (TV film)
Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1982 Doll's Eye
Ghost in the Water
1980 Death of a Princess (TV film)
1979 Svítání Zuluů
1978 On a Paving Stone Mounted
1977 Příliš vzdálený most
1975 Alfie Darling

TV seriály

2017 Broken (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Věřte mi (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Doktor Martin (TV seriál)
První zoubky (S08E05)
2016 The Coroner (TV seriál)
The Beast of Lighthaven (S02E04)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
2015 V čísle 9 (TV seriál)
The 12 Days of Christine (S02E02)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 3 (S03E03)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (9)
2014 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle fresky (S16E02)
2013 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
White Heat (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2011 Vera (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas at Downton Abbey (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
2010 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently with the Innocents (S02E01)
Torchwood (TV seriál) - herec, a.z.
Day Five (S03E05) - a.z.
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (5)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Johnny and the Bomb (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
The Street (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Old Flame (S03E05)
2005 Dead Man Weds (TV seriál)
2004 Best Friends (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Nice Guy Eddie (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Relative Strangers (TV seriál)
1998 The Canterbury Tales (TV seriál)
Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 Roughnecks (TV seriál)
The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
Bedna (TV seriál)
To Be a Somebody, Pt. 1 (S02E01)
1993 Bedna (TV seriál)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 2 (S01E02)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 1 (S01E01)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1991 Trenér (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
1988 Gruey (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Mistress, The (TV seriál)
The Bright Side (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
World's End (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 After Julius (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
Second Chance (S01E05)
1975 Days of Hope (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2014 Historie britských zahrad (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 The Sound of Music Live (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2003 Máte doma uklizeno? (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky