Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Pořady (9)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Asi jediná reality show, které dám ráda pět hvězd. Vždycky mě ohromují jednotlivé výzvy, které se skoro nikdy neopakují a mají šmrnc. A asi nejhlavnějším důvodem, proč tento pořad sledovat je to, jak se v ní neustále intrikuje, lže, krade a každý se tam do pekla hrabe. Někdy si fakt nervama drásám nehty a to je značka slušný reality show. Borneo. Oblíbenci: Richard, Susan, Colleen.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Tomuto pořadu jsem přišla na chuť teprve nedávno jenom kvůli Pohlreichovi, protože mám strašně ráda jeho osobnost, to, jak umí popudit, zanadávat, ale i dobře poradit. V některých dílech jsou ukázány vážné kruté extrémy a to je další důvod, proč to občas stojí za zhlédnutí.

RuPaul's Drag Race

RuPaul's Drag Race (2009)

RuPaul's Drag Race je pro mě asi nejoriginálnější a nejzajímavější reality show, co kdy spatřila světlo světa, když teda nepočítám Survivor. Kam se hrabe Amerika hledá topmodelku. Tohle je enormní záplata pozitivity na rozjaření duše, protože dívat se na ty skvostné designové kostýmy, nádherné paruky a perfektní makeup je něco, co mi prostě vždycky dobije baterky. Každá série je úplně jiná, ale zpravidla vždycky jsem si našla favority, ač jsem třeba několikrát nebyla s vítězkou spokojená. Porota je naprosto ikonická a přesto, že si často zve zajímavé hosty, nejlepší čtyřka je jednoznačně Michelle Visage, RuPaul, Carson Kressley a Ross Matthews. Teď už mám shlédnuté všechny série a doufám, že tahle show nikdy neskončí. Long live RuPaul. Nejoblíbenější řady: 9., 6.,11.

Top Gear 2010

Top Gear 2010 (2002)

Tohle je fakt totální psina. I přes to, že jsem holka a k autům mám absolutně neutrální vztah, sleduji tento pořad kvůli té nesmírné dávce britského humoru v podání dokonale sehrané trojky. V žádném díle není nouze o zábavu a originální nápady. Taky mě vždycky těší výběr hostů ve studiu. Top Gear tedy vážně není jen pro pány. Naláká už jen to, že zdejší parta zkouší hrát s auty rugby a to se jen tak nevidí.

Too Hot to Handle

Too Hot to Handle (2020)

Pure gulity pleasure a zároveň zdroj na komplexy pro nevyrovnané. Tohle je jeden velký výplach mozku, ale jednou za čas je tato forma zábavy tím nejlepším relaxem. A ty soutěžící  jsou hlavně úplně debilní.

Amerika hledá topmodelku

Amerika hledá topmodelku (2003)

Tohle mě prostě vždycky chytne. Je to skvělá možnost jak u něčeho absolutně vypnout a nechat odpočívat mozkové buňky. Navíc mě baví sledovat to veškeré focení, kostýmy, líčení a proměny. Chápu, sledování téhle reality show vám nejspíš nedá absolutně nic, ale aspoň pro dámy, si myslím, že je to dobrá forma relaxace.

Máte doma uklizeno?

Máte doma uklizeno? (2003)

Velice zábavný pořad. Připadá mi, že zdejší hodnotitelé hvězdičkovali spíš nepořádek tamních Britů, protože celé dění pořadu vtipně vyzdvihuje hlavní dvojice elegantních dam, jež mají trefné a zábavné poznámky a navíc výborné a laciné typy, jak se jednoduše zbavit různorodé špíny.