Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Mnozí tady asi nepochopili, že v tomhle pořadu jde o jistý druh nadsázky - zase tady narážíme na problém mezi českou a britskou mentalitou. Vezměte si třeba ty gumové rukavice s růžovými peříčky, policejní pásku a nápis "Pozor, probíhá úklid!" nebo záběry na zablešená domácí zvířátka doprovázené děsivou hudbou. Ano, na jednu stranu vás znechucuje ten neskutečný svinčík - na stranu druhou ale existuje část lidí, které taková lidská prasátka pobaví. Doporučuju tenhle pořad nebrat tak vážně, zkrátka nevěřím, že by někdo mohl žít v takovém bordelu - ale baví mě na to koukat. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Nedobrovolně shlédnuto několik dílů. Čím vším se ještě budou lidi chlubit před kamerami? Fekáliemi? No, to už takový rozdíl nebude, vzhledem k detailům podělaných záchodových mis čištěných kartáčkem na zuby či plesnivým humusem pokrytých kuchyní v této reality show. A stejně tak na závěr budou vykřikovat, jak se jim změnil život k lepšímu. V tomto případě to není kvůli novému obýváku, ale proto, že je někdo donutil uklidit si kvartýr a teď je (tipuji tak měsíc, ale kéž bych se mýlil) smějí navštěvovat vnoučata. No budiž, proti gustu... Zajímavé snad ještě je, že se mezi zoufale línými, nepořádnými a nesoudnými lidmi s byty zanesenými svinstvem evidentně nevyskytují jen senilní starci, narkomani a bezdomovci (případně jejich kombinace), jak jsem se domníval, ale poměrně mladí lidé, pracující, někdy i s koníčky. Závěr: lehce poučné, dost nechutné a těžce trapné. Jako dokument bych to uvítal, jako zábavu nikoli. ()

Reklama

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická reality-show, kdy ze sebe lidé udělají hovada- jen v tomto případě je ze sebe nemusejí dělat, oni jimi jsou. Přijdou dvě ženy, které Vám uklidí dům a Vy pak v záplavě slz, celkově naměkko, když zjistíte, že se můžete v domě vůbec pohnout. Lidská lenost nezná mezí. Nedávám odpad za celkovou reality-show, dávám odpad za celkovou lenost lidí, díky které se tato reality mohla odehrát. Smutnější je, že se tímto lidé ještě chlubí, než-li by zvedli pr*el z pohovky (slušněji se to napsat ani nedá) ,která je zasypaná harampádím a uklidili. Kam naše společnost spěje? ()

peiton

všechny recenze uživatele

Mám dosť!Viem,že sú medzi nami všelijakí týpci,ale čoho je veľa,toho je príliš.Neverím vlastným očiam,o to viac,že problematika neporiadku sa jedná prevažne/väčšinou ženského pohlavia.A to je u mňa neprípustné!Dvojica expertiek na hygienu a ich team to má ťažké.Som príliš trúfalá ked poviem len toľko,že by som tých obyvateľov bila hlava-nehlava..?!Myslím,že nie!!To kde sme,aby som mala tú ,,česť"sa deliť o svoju spáľnu s hlodavcami,hmyzom a s ktoviečím ešte..Brrr. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama