Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Fíííha! Dvě zrůdy s duševní mykózou, nimrající se ve špíně bližních? 8-o . . . Vsadím boty, že do roka a do dne přijde někdo s šou šťourání se v celebřitních lejnech (to kvůli autorským právům a honorářům, že...) . . . Hnus. Nejen tím obsahem... %-[.. - - - - - (Nahodile nahlédnuto 11.5.2011 na >barrandoffské žumpě< , hodnocení 461., komentář s nutkáním zde jako čtyřiťapadesátý - 11.5.2011) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty vzteklé komentáře. Mě to připadá jako zábavně naučný pořad, kdy fakt nehodnotím, nakolik je nepořádek naaranžovaný, ale spíš dobré rady na úklid. A už vůbec nerozumím nenávistnému hodnocení dvou hlavních protagonistek. Jaké příšery, dyliny...? Jsou to normální ženský v určitém věku. Chápu, že někteří diváci by tomu dali plný počet, kdyby tam uklízely dvě dvacítky v tangách, ale to by byl pořad s úplně jiným zaměřením. /26. 5. 11./ Pozdější řady - například z Ameriky - jsou o poznání horší. Rady na úklid jsou minimální, převažují rádoby vtipné komentáře a rozbírání toho, jací jsou lidé bordeláři a taky exhibicionistické kreace úklidových madam. ()

Reklama

Iloveporn 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je na ČSFD tahle show a jak se má hodnotit společně s filmy. Je to jako hodnotit návod k použití vysavače jakožto krásnou literaturou. - Je to reality show o uklízení a je to uvěřitelné. Sem tam nekdo žije ve špíně. Ve skutečnosti to byl obrovský hit prodaný do dvaceti zemí, prodaný koncept do dalších pár zemí, vyšly z toho další seriály. Radši budu koukat na tohle, než na filmy s Holubovou, Dukovou a Vašáryovou a zcela nesmyslný dějem. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Kto nezazil, nepochopi. Mala som tu cest navstivit par domacnosti priamo v Anglicku, specialne v Londyne a verte alebo nie, Briti (nemyslim vsetkych, ale je ich naozaj dost) su lenive neporiadne cunata, ktore nevaria, nestaraju sa o deti, zeru fastfoody, chlastaju a hlavne, radsej veci vyhodia, ako by ich mali upratat! Tato reality show vo mne vzbudovala hnus a zaroven som sa bavila, takze nemam dovod hodnotit nejako nizko... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak čisto máte doma? To je přesnější překlad. A ne uklizeno. Není pochyb o tom, že tyhle pořady patří do speciálního balíčku pro každého žáka střední školy, aby se naučil doma nejen uklízet, ale i čistit. zde ještě české školství spí. Hádat se o peníze, pořád dokola, tak to ano, ale hledět si učení o potřebných věcech, tak to ne. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama