Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Melios 

všechny recenze uživatele

Jediný seriál ,ktorý som si pozrel v originálnom znení. Seriál má cez 150 kratších aj dlhších epizód. Seriál sa snaží divákom priblížiť popkultúru minulého storočia ,čo sa mu darí na výbornú. Je tu veľa absurdného humoru ,ktorý sa nebojí byť ostrým. Nebojím sa tento seriál nazvať aj ako jeden z najlepších seriálov ,čo som kedy videl. A naviac ten film robí iba jeden človek a raz za čas ma nejakú pomoc-je to neuveritelné. Za pobavenie ,ktoré neutícha ani po dopozeraní seriálu dávam 5* btw TÁ ZNELKA JE FAKT CHYTĽAVÁ! ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Neocenitelný náhled do pařanské doby kamenné ze začátku začínal jako slabší série, postupně ale Nerd chytil tu správnou vlnu a kvalita už k polovině seriálu hodně stoupá. Naopak v novějších dílech už se Rolfe obsáhleji věnuje tomu, jak by hru neotřele urazil, jakou scénu s průjmem by přidal k dobru a podobně, což už se u mě nesetkává s velkým ohlasem. Nerdovi jde jeho řemeslo výborně, tak proč chce pořad zabít zbytečnými koninami okolo? Podobně jako u Simpsonových tvoří prostřední série to zlaté "mezi". ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Twice the megapower? What’s megapower and how can you have twice as much of it?“ Naštvaný pařan recenzující konzolové klasiky, to je vynikající nápad. Vše samozřejmě stojí a padá na hlavním představiteli. James Rolfe je však okouzlující. Je na něm vidět, s jakou láskou ale hlavně vášní přistupuje k nejstarším hrám. Co si mi na něm ale nejvíce líbí, je styl, jakým recenzuje hry. Pokládá si ty nejprimitivnější a zároveň nejlogičtější otázky, které většinou odhalí nějakou tu programátorskou či propagační chybičku, někdy ale i do očí bijící neschopnost. Jediné, na co se nemohu stále zvyknout je přehršel někdy hodně nechutných a nepříjemných kombinací sprostých slov a urážek, jimiž Rolfe haní vlastně skoro každou hru, co recenzuje. Celkově vzato je to však hodně povedený internetový pořad. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

První Nerdovo video, co jsem viděl, byl drsně našláplej díl o hrách s Batmanem. S několika desítkami dalších shlédnutých výtvorů tohohle sympatickýho profi hatera, nemůžu jinak, než plnou palbu. Jeden z nejlepších dokumentů, co znám - já v tom fakt vidím dost velkou informační hodnotu, a nádavkem: kýble zábavy, buvolí hovna v uchu, žraní shnilejch, skunčích, přejetejch zadků... a pití piva... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Co to tady dělá? Týpek recenzuje 20 let staré video hry a šťavnatě u toho kleje. Občas se mu nedivím, nejhorší, které jsem viděl byly Moonwalker s Michaelem Jacksonem a Back to the future, podle mého oblíbeného filmu :) Jinak ale moc netuším, co se na tom dá hodnotit. Je to zábavné, ale to je asi všechno. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)
  • První video, které si získalo velkou popularitu a sledovanost, se nazývá "Teenage Mutant Ninja Turtles". (Petronom)
  • Ačkoliv to James D. Rolfe nikdy přímo neřekl, za nejhorší hru kdy vůbec vyrobenou považuje "E. T. the Extra-terrestrial Game" pro konzoli Atari. (P. J. D.)

Reklama

Reklama