Reklama

Reklama

Vím, cos dělal v pátek

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2009, 50 min

Obsahy(1)

Nový televizní pořad TV Prima, ve kterém se soutěžící nechá zhypnotizovat, aby později ve studiu hádal, co mohl dělat za tohoto stavu. (SíDžej)

Recenze (36)

M-arta odpad!

všechny recenze uživatele

Prudce neetický pořad založený na zneužívání, degradaci a lidské hlouposti. Ukazuje se, že zneužít se dá opravdu všeho - člověka, hypnózy, psychologie, televize jako média, diváka, lidské naivity... "Ha, ha, pojďme vyzkoušet, co to s ním udělá" aneb záležitost, ze které se mi dělá fyzicky nevolno... ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Jo! Jo jo jo joooooo......tak tohle je to správný utrpení. Díval jsem se na to asi půl hodiny a musím podotknout, že to byla sakra dlouhá doba!! Prima teď prostě začala chrlit pořady, pořady a ještě další pořady, ze kterých považuju za dobrej jen jeden (Ano, šéfe!). Tyhle ostatní bych si vůbec netroufl vysílat, být vedením TV Prima. ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

František Fuka před dlouhými lety, v "požehnané době", kdy u nás "frčelo" DoReMi a Caruso Show, a kdy byl jakýsi večer v jednom z těchto zaměnitelných pořadů věnován více či méně mentálně postiženým (aniž by to o nich bylo nějak naznačeno či byl zmíněn "charitativní" charakter daného vydání) a jejich duetům s pěveckými osobnostmi (např. se Sisou Sklovskou), vyjádřil naději, že se v blízké budoucnosti v TV dočkáme i zápasů nahých mrzáků v blátě. Byla to sice poněkud Kompostoidní hláška, ale jelikož jsme měli o deset (možná patnáct) let později možnost setkat se v hlavním vysílacím čase se "zábavnou soutěžní show", jejímž jediným reálným obsahem bylo uvádění lidí v hypnóze do ztrapňujících situací ku pobavení divácké obce, nešlo si na onu extračernohumornou poznámku nevzpomenout. Útěchou nám budiž, že ona divácká obec byla široká tak akorát na tři čtyři zkušební díly, a zbytek skončil v propadlišti dějin. Třešničkou na dortu pak je skutečnost, že břímě moderátorské uvaleno bylo na někoho, kdo hrál Rozervaného Prvního Milovníka v Ošklivce Katce, a jehož jméno mi nakrátko uvízlo v paměti jen díky své osamocenosti v místním profilu tohoto pořadu. ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

A tomu jako mám věřit? Viděl jsem pouze jeden díl a hypnóze jsem věřil asi tak 10 vteřin. Ten člověk to neskutečně přehrával tak aby to bylo aspoň trochu vtipné. Nebylo to vtipné vůbec. Jediné čemu se dalo věřit bylo, když někdo jen ležel nebo seděl v hypnóze. Divně trapná soutěž kde soutěžící soutěží sám se sebou. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama