Reklama

Reklama

Tiësto - Elements Of Life World Tour

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Nizozemsko, 2007, 240 min

Hrají:

Tiësto

Obsahy(1)

V pořadí již třetí DVD tohoto úspěšného DJe, které zachytilo jeho koncert v listopadu roku 2007 v Kodani. Tento koncert předvedl celkem třicetkrát v 15 zemích světa (mimo jiné i u nás v ČR) a dohromady jej navštívilo přes 300 000 diváků. Na 2DVD nás čekají celkem čtyři hodiny skvělé hudební a světelné show pro 25 000 fanoušků, kteří navštívili tento kodaňský koncert. (HelloNiky)

(více)

Recenze (9)

HelloNiky 

všechny recenze uživatele

Úžasné DVD, Tiesto je můj hudební bůh... a ještě víc mě to nadchlo, protože jsem to viděla i na živo... Opravdu luxusní zážitek... ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Spektakulární! Střih sice v některých okamžicích plně nekoresponduje s hudbou, ale to je jen malá vada na kráse. 99% ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Mám tuto dvoudiskovou verzi Elements of Life z Kodaně v blue-ray kvalitě, a je to opravdu zážitek, jen mě mrzí že jsem v Praze nebyl živě. Nejlepší skladby - Elements of Life, Traffic, Love Comes Again, Adagio for Strings, Shadow in the Dark. ()

pivomamrad 

všechny recenze uživatele

DVD z EOL Tour fakt nemá chybu, byl jsem na něm 24.11.2007 v Praze a při shlédnutí člověk pěkně zavzpomíná. TIËSTO 4EVER ()

TheTimo 

všechny recenze uživatele

Hudební orgasmus pro příznivce nejen trancové hudby, není to jen DVD, je to hlavně o tom zažít to na vlasní uši a oči! ()

Reklama

Reklama