Reklama

Reklama

Tiësto - Elements Of Life World Tour

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Nizozemsko, 2007, 240 min

Hrají:

Tiësto

Obsahy(1)

V pořadí již třetí DVD tohoto úspěšného DJe, které zachytilo jeho koncert v listopadu roku 2007 v Kodani. Tento koncert předvedl celkem třicetkrát v 15 zemích světa (mimo jiné i u nás v ČR) a dohromady jej navštívilo přes 300 000 diváků. Na 2DVD nás čekají celkem čtyři hodiny skvělé hudební a světelné show pro 25 000 fanoušků, kteří navštívili tento kodaňský koncert. (HelloNiky)

(více)

Recenze (9)

pivomamrad 

všechny recenze uživatele

DVD z EOL Tour fakt nemá chybu, byl jsem na něm 24.11.2007 v Praze a při shlédnutí člověk pěkně zavzpomíná. TIËSTO 4EVER ()

HelloNiky 

všechny recenze uživatele

Úžasné DVD, Tiesto je můj hudební bůh... a ještě víc mě to nadchlo, protože jsem to viděla i na živo... Opravdu luxusní zážitek... ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Spektakulární! Střih sice v některých okamžicích plně nekoresponduje s hudbou, ale to je jen malá vada na kráse. 99% ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Mám tuto dvoudiskovou verzi Elements of Life z Kodaně v blue-ray kvalitě, a je to opravdu zážitek, jen mě mrzí že jsem v Praze nebyl živě. Nejlepší skladby - Elements of Life, Traffic, Love Comes Again, Adagio for Strings, Shadow in the Dark. ()

TheTimo 

všechny recenze uživatele

Hudební orgasmus pro příznivce nejen trancové hudby, není to jen DVD, je to hlavně o tom zažít to na vlasní uši a oči! ()

Reklama

Reklama