Reklama

Reklama

Anča a Monča

(pořad)
všechny plakáty

Recenze (8)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

No tohle !!! ... ??? Viděl jsem hodně dílů na STREAMu, ale i tak musím říct, že je to opravdu o ničem, trapnost tu skutečně nechybí. Občas se i zasmějete, ale to je bohužel vše. A za někdy povedený nápad uděluji aspoň tu jednu hvězdu. / Viděné epizody cca *11.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé, takhle teda ne. Já mám rád recesi a srandu, jenže co ty dvě tady předvádějí, to je na pár facek. Je vidět, že se hodně nudí. Měly by spíše sednout k učení, než otravovat slušné lidi na ulici. A nejlepší je, jak si myslí, že jsou vtipné… Neviděl jsem všechny díly, (nemám tu sílu a nejsem masochista), ale co můžu říct je to, že některé díly byly i ucházející, jenže v poslední době, co sem tam zahlédnu, tak to fakt ne. To nejhorší, co se dá, nejen na Streamu, vidět. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit nějaké filmařské kvality, herecké výkony, režii nebo cokoli, co se umění týče, že jo... :) Ale hodnotím-li zábavu, tak nějaké nápady byly opravdu výborné a docela dost jsem se zasmál (a někdy je odvaha opravdu obdivuhodná). Pak jsou samozřejmně i odpadové díly, takže celkově za 2*... :) Prostě čistě amatérská zábava, která vznikla nejspíš "jen tak"... :) Věřím, že Anča a Monča si při natáčení užili hodně srandy a užil by si jí každý, kdo se nebojí udělat ze sebe blbce... ()

whitey 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas si na tyhle holky vzpomenu a díky bohu, že to Stream archivoval. Holky byly o pár let starší, ale já je miloval. Hlavně ta krásná doba a atmosféra před smarfounama z těch videí přímé sříká, hnedka bych se tam vrátil.Tady je silná nostalgie. ()

Reklama

Reklama