Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (974)

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

A co vymyslí příště? Těším se na 14 film, který se bude odehrávat tímhle stylem na jiné planetě.  Fakt dechberoucí zážitek, tvůrci by zasloužili doživotní zákaz činnosti.  Je to jízda, ale nic tu nedává ani trochu smysl.

plakát

Vynálezce her (2014) 

Začátek vypadal velice slibně, škoda nevyužitého příběhu uprostřed. Propadající škola byla nejlepší. ( Hodnocení: 7/10 )

plakát

Pozemšťan (2007) 

Bohužel jsem měl tu možnost vidět film s fakt hrozným dabingem, tak ten dojem je dost odlišný. Někdy v budoucnu asi zkouknu s titulky. Pointa filmu nečekaná.

plakát

Nádraží (2017) (seriál) 

Jen zapomněli na humor, ten nechali v Tele Tele. Místy trapárna.

plakát

Hitler a holocaust (2000) (seriál) 

1 díl - Hon Na Lidi, 2 díl - Rozhodnutí, 3 díl - Hitler a holocaust, 4 díl - Tovarna Na Smrt, 5 díl Odboj, 6 díl - Osvobození ( Hodnocení: 10/10 )

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

"Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry, dokonce jsem viděl i stíhačku couvat, ale tohleto jsem teda ještě neviděl."

plakát

Až do konce (1984) 

Film by si zasloužil lepší hodnocení, zas tak špatný to nebylo, akorát mi dost vadila nekonečná ozvěna, ale časem jsem si zvykl. ( Hodnocení: 7/10 )

plakát

Sezn@mka (2016) 

Zuzana Kajnarová a Jiří Langmajer ve filmu celkem sedí a kdyby tam hráli jen oni tak snad i dám 3*, ale ostatní herci poděs. Trapnost v českých filmech nemám moc rád a Petr Vondráček byl snad ten největší trapák celého díla, hned v zápětí Adéla Gondíková. ( Hodnocení: 3/10 )

plakát

Noční recepční (2016) (seriál) 

Tom Hiddleston jako noční recepční. Výborné herecké obsazení. A Hugh Laurie jako obchodník se smrtí. Příběh se dost rychle rozběhl a nenudil až dokonce. / Viděné epizody z 1 série *6.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 7/10)

plakát

Take me out (2017) (pořad) odpad!

To snad ne. Tupé, hloupé a úplná hovadina. Čekal jsem s čím se zase prima vytasí. Exoti co nikdo nechce jdou do TV. Co dodat Farmář hledá ženu už asi nefrčí, tak to oblékli trochu do gala. ( Hodnocení: 0/10 )