Reklama

Reklama

Lap a Hopko detektívi

(seriál)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Slovensko, 1995, 21x8 min

Obsahy(1)

Animovaný seriál detektívok pre najmenších. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

giaruj 

všechny recenze uživatele

Slabučké, slabučké. Biele plochy v scenári a na pozadí. Jediným oživením bolo hranie veľkého hava na klavíri, ale dvadsaťjedenkrát to vidieť chce poriadnu dávku trpezlivosti. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlý večerníček o dvoch veľmi škaredo nakreslených psoch-detektívoch. Scenáre nestoja za nič (zároveň sú ale pre detského diváka predsa len dosť nepochopiteľné), atmosféra nikde, vizuálny vzhľad otrasný (rok výroby: 1995!)... tadiaľto nie, vážení slovenskí majstri večerníčkov. Tadiaľto vážne prosím radšej nie. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Mně se tato němá groteska pro nejmladší děti líbila a našim dětem také. A to ne svým výtvarným zpracováním (to je opravdu na dobu vzniku dost slabé), ale nápady a příběhy, které jsou malým dětem blízké svou pohádkovostí - dobro tu vždy vítězí a "padouchové" jsou po zásluze potrestáni. Pro nejmenší děti myslím docela příjemný večerníček s pěknou hudbou. ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Námet či nápad pekný, ale spracovanie veľmi, veľmi zaostáva. Podcenenie výtvarnej aj scenáristickej stránky urobilo z tohto večerníčka prevažne zabudnutý a rozhodne nemilovaný projekt. Ďalší ukážkový prípad diela, ktoré s trochou snahy mohlo by aspoň dobrý priemer. V podobe, akú to má, je to dosť podpriemerné. Na kreatívnejšie večerníčky, napr. Ahoj, braček !, to žiaľ nemá. //// Zaujímavé komentáre: tron, giaruj, bubblebobble (za ten náramne LOL postreh :-D) ()

Reklama

Reklama