foto

Josef Javořík

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1995 Artuš, Merlin a Prchlíci
1994 Potkal jsem ho v ZOO
1991 Hvězdička a slon
O slonovi, který chtěl kvést
1990 Autíčková romance
Báje o Sisifovi
Freonový duch
O třech malých princezničkách
1989 Trápení medvídka Brumly
V našom meste býva Gulliver (TV film)
Švec a čert
1988 Slova, slova, slova
Strašidlo z vesmíru
Velké stěhování
1987 Aféra s krečkem
Jemné umění obrany
Myší kočičiny
Třetí hrb
1986 Kuře
Láska a zelí
Sněhulákův sen
Strašák
1985 Do zubů a do srdíčka
Nezbedníci
O studánce s živou vodou
Pětka s hvězdičkou
Žabomyší vojna
1984 Dobrý pomocník...?
Hele, on letí!
Pohádka z pece ohnivé
Poplach na hradě
Poslední mejdan
Výbuch bude v pět
Čtyři tajná přání
1983 O tom, jak v Sušici padal vlažný sníh
1981 Dneska přišel nový kluk

TV seriály

1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme dostali všichni klaustrofobii (S01E14)
Jak maminka k zimnímu spánku ulehla (S01E13)
Jak do babičky vstoupil duch Dobromily Rettigové (S01E12)
další epizody (14)
1996 Kde padají hvězdy (TV seriál)
1995 Lap a Hopko detektívi (TV seriál)
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)
1992 Snehuliacke rozprávky (TV seriál)
1991 Pták Gabo (TV seriál)
1990 Škriatok do bytu nepatrí (TV seriál)
1987 Moje priateľky myšky (TV seriál)
1985 Jak zajíc přelstil líného hajného (TV seriál)

Dokumentární

1989 Jak se maluje radost
1987 Děkuju vám, že jste přišli
Plavu si, ani nevím jak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace