Reklama

Reklama

Russell Peters: Red, White and Brown

(TV film)
všechny plakáty
Kanada, 2008, 60 min

Hrají:

Russell Peters

Recenze (6)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Peters musel vyčerpať väčšinu dobrých vtipov v Outsorced, inak si to neviem vysvetliť. Nesmial som sa ani z polovice a to ani zďaleka. Čo viac, publikum sa nesmialo ani z polovice (keď poviete slabý vtip a divák, ktorého zaberá kamera, sa má nasilu zasmiať, je to vidno). Všetko to tam je; nekorektný humor, prízvuky, uťahovanie si z publika… a všetko na pol plynu. Nahlas som sa napríklad zasmial raz (čínsky prízvuk). Pri Outsorced som mal niekoľkokrát záchvat a doteraz na to spomínam, ako na jeden z najlepších stand-upov. Toto mi pripomínalo najslabšieho Burra; naťahované, nevygradované, bez vrcholu. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Rovnako vtipný, ako v Outsourced, stále komunikuje s publikom, doberá si všetky rasy a kultúry. Jediný rozdiel je v tom, že tu sú jeho vtipy ešte ofenzívnejšie... čo som značne ocenil :-) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Podobně jako většina menšinových komiků, i Russell Peters se spoléhá na vtipy o rasách, národnostech a jejich stereotypech. V Red, White and Brown je velmi těžké najít vtipy jiné. Pro spoustu společensky přecitlivělých jedinců se tak vystoupení stane jedním obrovským rasistickým monologem. Já ovšem dávám pět hvězdiček a to z jednoho prostého důvodu - sám jsem občas takovým přecitlivělým ochráncem lidských práv a přesto jsem se smál nahlas během celé té hodinky. Pokud se mě komikovi podaří rozesmát imitací hlasů a hitparádou stereotypů, má u mě prostě vyhráno. ()

Bobek27 

všechny recenze uživatele

Bylo to o něco slabší a hlavně sprostější než Outsourced nebo jeho vystoupení v Comedy Now, ale i tak to zase zabíjel a navíc je to RUSSELL PETERS!!! Takže five stars! ()

Ostricker 

všechny recenze uživatele

První co jsem od něj viděl. Občas je sprostčí, ale je to tak nějak v průměru oproti ostatním. Mě to nevadilo a bavil jsem se královsky. Takže 5/5 :) ()

Reklama

Reklama