Reklama

Reklama

New planet

(amatérský film)
Česko, 2008, 6x11 min

Obsahy(1)

Hlavní postavu seriálu, Matta Strongmana, by asi v životě nikdy nenapadlo, co může zažít. Po svém propuštění z McDonalda se přihlásí do soutěže o výlet na nově objevenou planetu Pars s atmosférou vhodnou pro život. Z mnoha dalších velmi "inteligentních" soutěžících vyberou právě jeho k letu na planetu. Bohužel ve vesmíru drhne o meteor a havaruje na Parsu. Matt zůstal z posádky jediný, kdo přežil. Po krátkém putování na planetě konečně narazí na inteligentní bytost. (matronator)

(více)

Recenze (4)

pugs 

všechny recenze uživatele

Amatérština smrdí na 100 honov. Animácie vôbec nepôsobia reálne. Autor nevie kresliť, ale aj tak má toto dielko aké také kúzlo a to vďaka humoru, ktorý je vlastne dotieravý a nechutný, no k samostatnému dielu pasuje skvelo. Tie lepšie 3*. 7/10 ()

Reklama

Rococo 

všechny recenze uživatele

No tak seriál, na to že je od jednoho člověka, je docela zdařilý. Ačkoliv to má být komedie, vtipných scén je tam jen pár a myslím si, že na to jak kvalitně je to animováno a kresleno, trvá dost dlouho než vyjde jeden díl. ()

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Když vemu v potaz, že je to amaterské dílo jednoho mladého klučiny, tak si to ty 4 hvězdy zaslouží. Díly jsou vtipný, animace dostačují a dabing je přijatelný. New Planet představuje značný posun v kvalitě oproti předchozímu projektu autora, kterým byli Srandovi a je docela škoda, že dalších dílu už se nejspíše nedočkáme... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama