Reklama

Reklama

Monkey Business - Nokia Tour 2007

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2007, 92 min

Obsahy(1)

Monkey Business patří mezi nejenergičtější performery u nás a na Nokia Music Tour to rozhodně hodlají dokázat. Jejich show nenechá nikoho v klidu a ve spojení s krásnou scénou, úžasnými kostýmy a našlapanou muzikou slibuje nezapomenutelný zážitek.  Nokia Music Tour představí kapelu Monkey Business v teatrálním stylu diktátorů. Turné „Vzdejte se, nic se vám nestane“ přenese návštěvníky sedmi koncertů do prostředí banánové republiky, v jejímž čele stojí první pár - osvícený Matthew Ruppert a jeho první dáma Tonya Graves. Průhlednost vlády zaručí unikátní průhledné nástroje včetně bicích a kláves, povinné skandování si budou vynucovat stylizované projekce a dekorace celého prostoru.
„Do vzpírajících se jedinců budeme bušit především rytmem a projevy něhy,“ slibuje Matthew Ruppert a v očích mu blýská špatně utajovaná touha po moci.
Turné představí kapelu ve zcela novém světle. Monkey Business patří mezi nejenergičtější performery u nás a na turné to rozhodně hodlají dokázat. Jejich show nenechá nikoho v klidu a ve spojení s krásnou scénou, úžasnými kostýmy a našlapanou muzikou slibuje nezapomenutelný zážitek. Každý koncert Monkey Business je originál. Matthew Ruppert jako by neměl nikdy dost kontaktu s pulzujícím publikem. Ve vteřině dokáže strhnout všechny členy kapely do víru vášnivé show. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
AlvySinger VHS
21.09.2014
Svata DVD
12.07.2010

Reklama

Reklama