Reklama

Reklama

Neuvěřitelné vlastnosti zvířat

(seriál)
  • Velká Británie Supernatural - The Unseen Powers of Animals
všechny plakáty
Velká Británie, 2002, 7x29 min

Obsahy(1)

Vypravme se spolu do tajemné říše živočichů, kteří s námi sdílejí tuto planetu. Podívejme se objektivem kamery na chování těch, jejichž smyslové a fyzické schopnosti nás často naplňují nevěřícným údivem. Mnohé zdánlivě nepochopitelné vlastnosti zvířat ztrácejí díky nejnovějším vědeckým poznatkům svou záhadnost a tajemství. Ale počínání mnoha tvorů ve vzduchu, pod vodou i pod zemí je právě tak překvapivé jako mýty a legendy, kterými jsou obestřeni. Cyklus má šest dílů: 1. Vnímání zvláštními smysly 2. Extrémní podmínky 3. Skryté síly přírody 4. Předivo času 5. Paranormální jevy 6. Blízká setkání (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele

Na žvížátka moc nekoukám, ale tohle je dost dobrý ! Excelentní triky a krásné záběry....A samozřejmě informace o nemožných-možných vlastnostech zvířat... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá fakta o zvěři, dokumentem zkombinovaná v malejch událostech ohrožujících lidský život. Ale dokument samotnej není tak fascinující jako představitelé těchto úžasnejch schopností. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další vysoká kvalita od BBC, ale na druhou stranu mě tyhle jejich půlhodinové dokumenty s až moc efekty nikdy příliš nesedli. Na druhou stranu je pravda, že nejlepší způsob, jak zpracovat téma dokumentu je právě tento. Ale informačně opět velice bohaté a nabízí to takové informace, které snad ani nikdo moc neví, takže celkově za 85%, protože já to BBC prostě žeru, ať točí jakkoliv... Některé záběry zvířat společně s lidmi, zvětšené, detailní, (předem připravené), to se vážně musí vidět... ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky přírody a zvířátek. Zvířátka vlastním, mám je rád, ale hodně toho o nich ještě nevím. Někdy mě napadá, jak by ten svět bez lidí byl tak nějak hezčí. :-)) 88% ()

Reklama

Reklama