Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

VIPerson odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk může věřit ledasčemu......ale tomuhle může věřit jen zoufalý člověk.A nemyslim to zle vůči člověku.Sem lidi volaj bud ze srandy,což jim patří nebo jsou zvědaví a nebo jsou vážně zoufalí.Přijde mi to jako geniální nápad a tah jak vydělat peníze.Já sám bych chtěl být bohatý až hanba,ale ne za cenu tohodle....Viděl jsem zaujatě jen jeden telefonát,kam volala matka tří dětí,že jí jedno umřelo druhé na ní zanevřelo a třetí začalo fetovat.Plakala do telefonu a ta ženská s kartama ji ani neutěšila,ale řekla že ho v tom musí vymáchat a že přijde sám ať tomu dá čas že i dcera co na ni zanevřela se vrátí.Nevím sice jak to dopadlo...ale tohle mi přijde opravdu smutný kdy "věštkyně"zdržuje hovor zoufalé ženě,aby vydělala co největší peníze.Je to kalkul,geniální kalkul a zlý kalkul.Ikdybych na tenhle nápad přišel já sám,nikdy bych ho nezrealizoval...ne za tu cenu....dost mouder....tohle nemůže mít nikdo puštěný ani když u toho usne a samo to běží...PS:nevim jestli vůbec hodnotim slovenskou televizi,primu nebo kde to dávají ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud po půlnoci vstanete radši nechte televizi vyplou a nebo si radši zapněte nějaký porno, ale v žádném případě primu ne.Nechápu jak ty lidi můžou být takový idioti a utratěj kredit do toho nejvíc zasraně debilního pořadu jako je tahle sračka sraček.Zavolaj nějaký nesympatický krávě, která mele z tý svý hnusný držky sračky, které se vám v životě nikdy snad nestanou.Kam spěje dnešní doba.Zlatej středověk kdy nebyli televize a nemuselo se koukat na takový hovna.0% ()

Reklama

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Za 2 eura za minutu? Né, to sem se blbě podíval, to je pro slováky. Pro čechy je sleva, jenom 70 korun za minutu. No tak to snad radši 0609112777, zavolej nám do klubu. Jsme veselé a hravé, vedeme taky divný řeči, ale navíc se vám možná bude vztyčovat kolík a né kudla v kapse. Aneb dokument o tom, jak to inkvizice podělala, když jim tolik čarodejnic uteklo. Moment... ryje prsem v jakési pestrobarevné oslizlé hromádce Tak. Podle tvaru a chuti zvratků mého psa to vypadá, že vás čeká nečekané. Ale pozor, tady vidím velké nebezpečí. Veliké nebezpečí. Pokud si nedáte majzla, něco se někomu může někdy třeba stát. Každopádně, až to tady kapku protáhnu, aby ty ojra naskákaly na účet, mohu vám doporučit koupit si tenhle zaručeně duševně vyrovnaný vzácný kámen dobra přivezený z dalekých cest. Tenhle byl u cesty před mým barákem. Hlaďte do třikrát denně a pro jistotu mi každý den zavolejte, protože... ano, tady to jasně vidím... ochutnává rozžvejkanou napůl strávenou mrkev v hlenu ...musím si koupit nový prášky na hlavu! Takže neváhejte a volejte, mám radu pro každého, každému mohu pomoci. Teď prosím zůstaňte následujících deset minut na telefonu a já budu dělat, že vám posílám přes obrazovku energii. A to zcela zdarma. ()

petaspur odpad!

všechny recenze uživatele

Také bych se chtěl něco dozvědět o tom, jak zbohatnu, zkrásním a prožiju takovou lásku, že se o ní kdejakému Diegovi Alfonsovi může v jeho telenovele jenom zdát. Můj vrozený skepticismus ke čtení osudů z karet, lógrů nebo rukou mne však předurčuje k tomu, že si budu žít dál svůj všední život. To mi však nebrání pogratulovat všem, kterým mozek opustil jejich vymaštěné hlavičky a jsou ochotni obětovat mrzký peníz k postavení se do zástupu čekajících na vyřčení svého úžasného osudu těmi, kteří si dokázali sázkou na lidskou blbost pěkně namastit naducané kapsičky. ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli chcete vidět naprosto debilní a zcela určitě nejzbytečnější pořad v dějinách lidstva - pusťte si ´´Volejte věštce´´. Ti lidé co tam volají by měli okamžitě vyhledat odbornou pomoc (protože mají problém takového rázu, že jsou pravděpodobně po částečné nebo úplné lobotomii a tudíš nesvéprávní)...a nebo ne, nebo ať zavolají mě (účtuji si jen 22Kč/min), poradim jim taky.. Moment, moment.. TY, KDOŽ PRÁVĚ ČTEŠ TYTO ŘÁDKY...HMM..ČEKÁ TĚ V BLÍZKÉ DOBĚ NĚCO KRÁSNÉHO...HMM..NEBO NĚCO ŠPATNÉHO..KAŽDOPÁDNĚ JEDNO Z TOHO.... JAKÉ JE TVÉ ZNAMENÍ..NE..NEŘIKEJ TO NAHLAS, VÍM TO! ..AAA..HMM..TAK TO TĚ ČEKÁ... V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ.... SE NESTANE NIC ZVLÁŠTNÍHO! A NEBO JO, MAM TO NĚJAKÉ ZAMLŽENÉ... Nechci, aby to znělo příliš radikálně, ale za některé pořady by jejich tvůrci i účinkující měli dostat tresty smrti:-))) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno