Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Není směšnějšího nočního pořadu...Překvapivě proto se stal jedním z našich (mě a přítele) neoblíbenějších...no opravdu. Neumím si představit nic lepšího, než v pátek večer v jeho prázdném bytě z postýlky sledovat tu kardinální hovadinu a popadat se za břich...Mám cuky dát 5 hvězd, protože je to skvělá komedie. Neříkám, že věštění z karet je úplná blbost, ale v jejich podání bych nevěřila ničemu. Podle mě mají tyto "věštkyně" nastudovanou základní příručku psychologie a jenom dedukcí odpovídají neurčité žvásty...Naší favoritkou je postarší "dáma", která se prokazuje neumělými umělými nehty, staromodními brýlemi a uvítáním: Dobrý večer, halo halo, kdo tam? ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Lidi, kteří věří věstcům, považuji za pitomce nebo (a to je ten horší případ) za chudáky, které někdo pěkně hnusně využívá. Ale tuhle show je občas sranda sledovat. Univerzální odpovědi, které jdou napasovat na všechno, jsou považovány za megavěštbu, rádobyezoterické kulisy a rekvizity a občas opravdu vtipné dotazy volajících z tohoto pořadu dělají něco, od čeho se občas nejde odtrhnout. Většinou je to pro míru trapnosti, ubohosti a nekonečné lidské hlouposti, ale co, někdy je něco tak špatné, až to opravdu nemůže být nuda:). ()

Reklama

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli chcete vidět naprosto debilní a zcela určitě nejzbytečnější pořad v dějinách lidstva - pusťte si ´´Volejte věštce´´. Ti lidé co tam volají by měli okamžitě vyhledat odbornou pomoc (protože mají problém takového rázu, že jsou pravděpodobně po částečné nebo úplné lobotomii a tudíš nesvéprávní)...a nebo ne, nebo ať zavolají mě (účtuji si jen 22Kč/min), poradim jim taky.. Moment, moment.. TY, KDOŽ PRÁVĚ ČTEŠ TYTO ŘÁDKY...HMM..ČEKÁ TĚ V BLÍZKÉ DOBĚ NĚCO KRÁSNÉHO...HMM..NEBO NĚCO ŠPATNÉHO..KAŽDOPÁDNĚ JEDNO Z TOHO.... JAKÉ JE TVÉ ZNAMENÍ..NE..NEŘIKEJ TO NAHLAS, VÍM TO! ..AAA..HMM..TAK TO TĚ ČEKÁ... V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ.... SE NESTANE NIC ZVLÁŠTNÍHO! A NEBO JO, MAM TO NĚJAKÉ ZAMLŽENÉ... Nechci, aby to znělo příliš radikálně, ale za některé pořady by jejich tvůrci i účinkující měli dostat tresty smrti:-))) ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Tento publicistický nesmysl potvrzuje,že byznys se dá prostě a jednoduše udělat uplně ze všeho. Nejen,že je to očividné, ale ti lidé mají u sebe počítač,najdou si podle vašeho věku nemoci, nebo různé zdravotní problémy, co člověka mohou trápit,okecá to, o rodině může usoudit dle otázky nebo hádat - už několikrát se hádání krutě nevyplatilo jak jsem pochopila z pár 45ti minutových kecánků jakýchsi pochybně oděných ženštin...Nejvíce mě kolikrát zaskočí takové ty podprahové vydírací metody typu zeptejte se nebo prohloupíte!!! Karty vám pomůžou... Ať si každý věří čemu chce, ale já věřím v osud,který změníme jedině tím jak se budeme snažit v životě a spoléhat se na kousky papíru potištěné z obou stran a pro mě nesmyslně nazvané jistě vyžaduje velkou dávku odvahy a nadhledu. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

"Proč Bůh stvořil člověka? No přece jenom proto, aby viděl jeho maglajs v palici" . . . Bláhoffcův "Teorém číslo 1" naplněn zde tedy zcela a beze zbytku! 8-o . . . Docela by mě i zajímalo, co si tak ta >mamá< Košanda vyvěštila pro sebe. Asi že jí někdo jednou hodí k(o)šandu... :o[ . . . Neuvěřitelný hnus s užíváním zjevně fingovaných dotazů, určen pro (nej)dolnějších (inteligenci a zdravému i selskému rozumu nejodolnějších) >deset tisíc< a všelijaké ty vrátné a noční směny, za něž platí účet za telefon (blbí) zaměstnavatelé... :-( . . . Co dodat? Howgh. - - - - - (Občasně a spíše nechtě při přepínání (;-) nahlédnuto v nudně pracovní či opileckou noc na tévé nepríma, komentář zde - v úžasu, že i tato sračka objevila se zde na ČSFD - jako igovidně mnohý - 16.10.2009) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama