Reklama

Reklama

Level

  • USA Level, The (více)

Obsahy(1)

Rocky a Eddie jsou bodyguardi, kteří však nedokázali ochránit svého šéfa, hlavu podsvětí. Udělají ale cokoliv, aby dopadli jeho vrahy a pomstili se… Rychlá akce plná krve, násilí a černého humoru se rozjíždí na plné obrátky! (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle parádní film by si zasloužil ještě přívlastek komedie. Vážně jsem se u toho dokonale pobavil. Užil jsem si skvělou směsici zápletek, někdy sice až moc překombinovaných, ale na druhou stranu promyšlených do posledního detailu. Trocha erotiky v zábavných scénách neuškodí. Ale jediné, kvůli čemu musím srazit jednu hvězdu a celkové hodnocení je přehnané použití vulgarit. Já vím, že je to v dnešní době "in" a "kůl", protože se tak dnešní mládež a "teens" baví. A že kdo chce být v partě machr, musí prostě kurva mluvit doprdele sprostě, že jo vole.... Ale mě už to ve filmech pomalu začíná srát. Pokud je to v rozumné míře, nic proti ničemu. Ale tohle už je fakt přehnaný. Jinak bych se odvážil dát Levelu i plný počet (ikdyž už tak jdu proti zdejšímu hodnocení). Dokonce i přes to, že se někdy postavy ve filmu chovají hrozně nelogicky, ale v rámci mého zmíněného podtitulu "komedie" jsem to tak i přijal. Eddie: "Ty vole, už ho z tý vody vytáhnem, už se nehýbe." Rocky: "Ještě počkej, on to beztak jenom hraje." ... "Ne fakt vytáhneme ho, určitě je mrtvej." ... "No dobře, ty naděláš..." ... "Hele dyť to říkám, on je kurva mrtvej!" ... "Uhni...a zvedni mu nohy." Poté mu Rocky dá nohu na hrudník a provede masáž srdce, po čemž se mučený probere. Fakt paráda. :-) O elektrických šocích od autobaterie ani nemluvě. :-D 75% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné béčko. Film nám chce ukázat, jak se dá s pravdou manipulovat. A to na velmi jednoduché látce. Černý herec mi hlavně kvůli dabingu připomínal Denzela Washingtona a myslím, že se tak i snažil hrát. Co se týče mladéhu Juniora, tak toho bych asi zabil taky. Takže film, který si na nic nehraje a z kterého dostanete víc než čekáte. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokus o drsnou gangsterku vyšel tak napůl. Z jedné části mě film bavil, i přes levnou kameru či herce, které jsem ani neznal. Potěšilo mě, že film má i pár dost solidních zvratů. Ale co mě nepotěšilo, byl například scénář (teď nemluvím o větách, ale spíše situacích typu "necháme podezřelého stát, nemusí jít s námi dovnitř, určitě se neopováží utéct, ne?" a to mi dost vadilo. Navíc i přes poměrně krátkou stopáž se sem tam stihnete i nudit. Takže film mě sice překvapil a solidních 60 % mu dám s čistým svědomím, ale pochybuju, že tohle budu potřebovat vidět znova. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si zakládá na dvou věcech - spousta krve a násilí a asi tak dvakrát za minutu musí někdo utrousit "kurva." Děj nás zavede mezi týpky z podsvětí, kde nikdo nemůže věřit nikomu. Někdo sejmul šéfa gangu. Je třeba ho najít, pořádně mu upravit fasádu a pak ho poslat pod kytky. Příběh se dost zamotává a výsledek je po všech stránkách průměrný. ()

SKreyn 

všechny recenze uživatele

V celku dobrý gangsterský príbeh ale strašne zle natočené. Na začiatku som si myslel, že pozerám študentský film v hlavnej úlohe s Chuck-om Norris-om, takže som sa nudil a mal som nutkanie to minimálne pretočiť na niečo zaujímavé ak nie tak vypnúť a zabudnúť, že som také niečo pozeral. Rozhodol som sa to pozerať ďalej, keby som to nedopozeral, tak by som to nemohol inak hodnotiť ako odpad. Na konci prišlo rozuzlenie, ktoré som síce nečakal ale aj tak to bol podpriemerný film. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama