foto

Christopher LaVasseur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 i-Lived
2012 Alter Egos
2010 Hrdina ulice
2009 Crossroads
Neodvratná pomsta
Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
2008 Harold
Level
2006 Švédská trojka
2004 Dokonale čestní
2001 Campfire Stories

TV seriály

2018 Happy! (TV seriál)
The Scrapyard of Childish Things (S01E06)
Daredevil (TV seriál)
A New Napkin (S03E13)
One Last Shot (S03E12)
Reunion (S03E11)
další epizody (13)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Felling with Tree Routes (S01E07)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
El Matadero (S03E14)
Brother's Keeper (S03E12)
The Diviner (S03E10)
další epizody (7)
2016 Vzpomínky (TV seriál)
Paranoid Android (S04E13)
Bad Company (S04E12)
About Face (S04E11)
další epizody (8)
2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Tut (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
All In (S04E05)
Dollars And Scents (S04E04)
Behind the Beat (S04E03)
další epizody (5)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
DOA (S03E13)
Moving On (S03E12)
True Identity (S03E11)
další epizody (13)
2013 Hostages (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Golden Bird (S01E09)
Road Block (S01E07)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (6)
1996 Straight Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace