foto

Christopher LaVasseur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 i-Lived
2012 Alter Egos
2010 Hrdina ulice
2009 Crossroads
Neodvratná pomsta
Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
2008 Harold
Level
2006 Švédská trojka
2004 Dokonale čestní
2001 Campfire Stories

TV seriály

2020 Power Book II: Ghost (TV seriál)
The Stranger (E01)
Válečná jeptiška (TV seriál)
Zjevení 2:10 (E10)
Druhý list Korintským 10:4 (E09)
Izajáš 30:20-21 (E06)
další epizody (6)
2019 Instinct (TV seriál)
Grey Matter (S02E11)
Trust Issues (S02E10)
Go Figure (S02E08)
další epizody (6)
2018 Happy! (TV seriál)
Skládka dětinskosti (S01E06)
Daredevil (TV seriál)
Nový ubrousek (S03E13)
Naposledy (S03E12)
Setkání (S03E11)
další epizody (13)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Vyvracení stromu (S01E07)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
El Matadero (S03E14)
Brother's Keeper (S03E12)
Prorok (S03E10)
další epizody (7)
2016 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Bang Bang (S02E10)
Rolling in the Deep (S02E09)
Ghosts of Skibbereen (S02E08)
další epizody (10)
Vzpomínky (TV seriál)
Paranoid Android (S04E13)
Bad Company (S04E12)
About Face (S04E11)
další epizody (8)
2015 Tut (TV seriál)
Part Three: Destiny (E03)
Part Two: Betrayal (E02)
Part One: Power (E01)
Vzpomínky (TV seriál)
All In (S04E05)
Dollars And Scents (S04E04)
Behind the Beat (S04E03)
další epizody (5)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
DOA (S03E13)
Moving On (S03E12)
True Identity (S03E11)
další epizody (13)
2013 Hostages (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Jumpers (E10)
Playing God (E09)
Schooled (E08)
další epizody (6)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Golden Bird (S01E09)
Road Block (S01E07)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (6)
1996 Straight Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky