Reklama

Reklama

European Poker Tour

(pořad)
  • Velká Británie European Poker Tour (více)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2005

Účinkují:

Colin Murray

Obsahy(1)

V European Poker Tour od PokerStars sa tisíce hráčov počas celého roka snažia dostať prostredníctvom internetovej kvalifikácie zadarmo ku skutočným hráčskym stolom. Ďalší investujú svoj čas a vlastné peniaze, aby si mohli zahrať proti profíkom. Profesionálny hráč si sem ide minimálne zarobiť na ďalšie Tour a dúfa, že práve toto bude jeho životná hra. Dostať sa medzi posledných osem hráčov na finálový stôl znamená veľký úspech. Konkurencia je obrovská a titul len jeden. Dôkazom toho je, že ešte nikto nezískal tituly dva. (BoPo)

(více)

Recenze (24)

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Může se zdát, že jde o slabšího bratra World Poker Tour, ale zdání klame. Co se týče kvality hry a samotných hráčů v posledních letech je EPT v předstihu. Jednoduše proto, že na EPT se schází evropská elita, které se přes moře nevyplácí tak často jezdit a na WPT se schází mnohem větší počet amatétů. Každopádně se rád podívám na jakýkoliv poker světové úrovně. 80% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jakož to amatérský, ale vášnivý hráč pokeru, musím říct, že tenhle pořad umí i učit. A jasně dává za pravdu těm, kteří tvrdí, že je poker dovednostní hra. Různé rubriky a rozhovory s hráči. Dále pak rozbory určitých hand samotnými aktéry. Prostě špička. Navíc povedený CZ komentář. Tedy minimálně narozdíl od konkurenčních TV. Jen upozorňuju. Jestli máte doma 100 000 a nevíte jak je utratit na EPT nejezděte. Není to tak lehký jak to vypadá v TV. Neodpustím si dodatek. proč se na to dívá a hodnotí to jedinec, který k pokeru nemá vztah? ()

Reklama

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Mě se zde kritizovaný komentář pánů Staňka a Rychtaříka líbí a baví mě. Měl jsem tu čest i s originálním komentářem a to mě teda vůbec nechytlo, nevím proč. Samotný pořad je opravdová pecka a člověk se z těch her i hodně naučí, takže doporučuji začínajícím hráčům, i když třeba hrajete jen s kamarády v baru. ()

sonnycz 

všechny recenze uživatele

EPT je jedna z nejlepších pokerových sérií. Český komentář není rušivý a dobře v pořadu sedí. A pro ty co píšou že poker hrají jenom gambleři, můžu říct, že jste buď blbci, nebo nevzdělaní lidi v oblasti pokeru. Víc se k tomu nemá cenu vyjadřovat, protože dotyční si stejně budou stát za svým i když o tom nic neví. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Poker je svetový fenomén. Vďaka European Poker Tour si môžete z tepla domova naplno užívať stratégie, blafy, hecovanie, rozdielne mentality hráčov a samozrejme aj tie najmenej pravdepodobné kombinácie kariet, ktorým sa dá tiež hovoriť hráčske šťastie. Mne český komentár sedí. Je z komentátorskej dvojice poznať, že poker majú naozaj radi, ale neberú ho smrteľne vážne. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Hrá sa v Moskve, Barcelone, Londýne, Varšave, Vilamoure, Prahe a v Atlantis Resort. (ČSFD)
  • Vstupné do hlavních turnajů činí od 3 750 až po 10 600 eur. (Nuggi)
  • Před začátkem každého Maint Eventu EPT se hrají tzv. "Lucky Games". Jde o jednu handu, která má buy-in 500 eur a více a kde se rozdají jenom jedenkrát karty. Hráč s nejlepší kombinaci vyhrává buy-in do maint eventu. (Nuggi)

Reklama

Reklama