Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

wosho 

všechny recenze uživatele

Něco jako Neváhej a toč! bez nýmanda Hrubeše s Kotkem a Mádlem. Nápad postavit pořad o videí na netu je buď geniálním tahem producenta (za málo peněz hodně muziky), či důkaz tvůrči krize dramaturgů z novy (čím nahradit pořad Eso pro teen). Tak jako tak, každý díl Stahováku je na jiné úrovni kvality, která zavisí na zajímavosti videí a schopnosti dua moderátorů .A to má obří rozpětí od nejhlubší debility, po akceptovatelnou ujetost k normálnímu moderování pořadu pro puberťáky. Ale životnost tomu moc velkou nedávám. ()

JohnZ87 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se tihle dva exoti objeví někde spolu, je to ještě větší pohroma, než když je každý z nich sám. Dva rádoby vtipní "umělci" skáčou z jednoho televizního a filmového průseru do druhého. Snaha přizpůsobit své vystupování co nejvíce mladé generaci je až přehnaná. Připočtěte si k tomu, že tenhle pořad navíc ještě nemá moc co nabídnout a další trapárna je na světě. ()

Reklama

whoof odpad!

všechny recenze uživatele

o tomhle skvostu z produkce TV H@VNA sem se dověděl teprv nedávno, takže sem hnedka se musel mrknout o co vlastně přicházím. Je to fakt supr kůl pořad se supr kůl týpkama co hláškujou supr kůl věty a pouštěj k tomu supr kůl klipy. Bohužel když ty dva vidím, vzbuzuje to ve mě pocity méněcennosti a nepřipadám si dostatečně kůl na to abych se na to moh koukat. ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Videa sou sice dost dobrý (většinou), ale moderátorská dvojice je NEUVĚŘITELNĚ trapná. Strašlivě! Když jsem to měl puštěný a přišel ke mně někdo do pokoje, normálně mě bylo trapně za ně. Kdyby tomu přidali trochu na serióznosti, neuškodilo by. A navíc: to že mají ty videa v malým okýnku je docela sobecký k lidem, co mají televizi úhlopříčky pod metr. Když nemám co dělat, klidně si to pustím, ale abych to vyhledával cíleně ... bože jenom to ne! ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad, který propaguje "směšná" či "zajímavá" videa, která každý, kdo běžně využívá youtube a internet všeobecně, dávno zná. Do toho Kotek a Mádl, kteří se snaží být "cool" a "crazy". Myslím, že popularita pořadu se pozná už jen podle toho, že z ranních sobotních hodin, kdy býval čas na Eso přesunuli Stahovák do nočních hodin na MTV. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama