Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad, který propaguje "směšná" či "zajímavá" videa, která každý, kdo běžně využívá youtube a internet všeobecně, dávno zná. Do toho Kotek a Mádl, kteří se snaží být "cool" a "crazy". Myslím, že popularita pořadu se pozná už jen podle toho, že z ranních sobotních hodin, kdy býval čas na Eso přesunuli Stahovák do nočních hodin na MTV. ()

Perfo odpad!

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na reprízovanej díl ve dvě ráno a musím říct, že pohled na buldočka po faceliftu Mádla a zkoksovanýho učně z gaybordelu Kotka při tý rádoby vtipný, free cool a in nova show, kterou režíruje asi nějakej ztripovanej gibon s větvičkou v uchu ve mě vyvolalo tak neuvěřitelně intenzivní pocit k blití, až mě to samotnýho překvapilo. ()

Reklama

qwazaokki odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení uživatelé! Nebuďte tak moc egoističtí. Není to dobré na pleť. Na světě jsou přece také jedinci retardovaní a dementní, a právě pro ně je tento pořad primárně určen. A myslete též na osoby dlouhodobě umístěné v psychiatrických ústavech, také oni se chtějí čas od času pobavit. A kdo to může udělat lépe, než právě dva z nich? Pokud ovšem bude TV Nova pokračovat ve vysílání podobných pořadů, tak bych navrhoval změnu názvu na TV Psycho. A místo Generální ředitel by se potom mohlo používat Generální psychopat. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme všechno na jednu hromadu. Máme tu nablblá, někdy i zajímavá videa, to beze sporu, ovšem ta si můžu sjíždět na internetu a trapnou dvojku Kotka s Mádlem, ti dva jsou na zabití. Co mi tedy Stahovák přináší? Jedině to, že se snažím najít dálkový ovládač a přepnout v nejkratším čase na jiný program. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

V dnešní době si sice zábavná videa na youtube dokáže najít každý, přesto se jedná celkem o zajímavý sestřih toho nejvtipnějšího. Častokrát jsem se zasmál i nahlas, a to se mi u televize moc často nestává. Vtípky moderátorského dua hodnotit nechci a myslím, že zde si přijdou na své možná spíš mladší diváci a divačky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama