Reklama

Reklama

Kfc

Trailer
Vietnam, 2017, 69 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taká sympatická vietnamská kanibalská či znásilňovacia, krvavá, nekrofilná brutalitka. Prekvapivo to malo aj scenár. Akurát rozkúskovaný dej a miešanie prítomnosti a minulosti mi sledovanie dosť sťažovali - pochopiť, kto je kto, a o čo tam vlastne ide, bol trochu problém. Je to prekvapivé, pretože v takýchto torture žánroch ide väčšinou len o jedno. Ale na druhej strane, to "jedno" bolo zvládnuté výborne, a človek si hneď mohol zaspomínať na novodobé kulty ako Gurotesuku či Dosalja. Ázia už v poslednej dobe (na škodu) takéto horory nenakrúca, a ešte keď beriem Vietnam, kde sa nejaký krvák urodí snáď raz za 20 rokov, je to pre mňa príjemné prekvapenie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vietnam po delší době tasí další horor z ranku ( Pro otrlé a se silným žaludkem). Po filmářské stránce to je hodně špatný. Špatní herci, slabší vizuál, podivně retrospektivně vyprávěný příběh, ve kterém se dá snadno ztratit a hlavně jsem vůbec nepochopil oč tam šlo a bojím se, že režisér je na tom podobně. Název filmu KFC snad jen proto, že tam asi 4x zašli na jídlo. Ale pokud došlo na prasárny, tak to fungovalo. Dojde na kanibalismus, nekrofilii, znásilnění, nepříjemné torture ( Trhání zubů a uříznutí jazyku je mi dost nepříjemné). Raz za čas neuškodí podobnou záležitost zhlédnout, ale byly daleko lepší snímky viz. nedávná Trauma.50% ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle megapíčovinu se nedalo koukat a to jsem měl k dispozici titulky, takže jsem věděl o co jde. Tedy film nemá ani hlavu ani patu. Prostě hovadina za pár šupů, jako na vietnamské tržnici 💩💩💩💩💩 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Uz podla nazvu som si myslel,ze pojde o horor,ktory nebude len taky hocijaky a samozrejme z dielne Vietnamu,co nie je prave krajina,ktora by chrlila filmy,obsahuje to zopar nechutnosti,ale nie az v takej intenzite,aby ma to sokovalo,neviem sice,co tym chcel reziser povedat,ale dalo sa na to pozerat,taka priemerna zalezitost...:-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama