Reklama

Reklama

Ninjové Yamatu, Jinnain a Nezumi jsou vysláni mistrem na prozkoumání tajemného hořícího objektu, který přistál kousek od vesnice. Cestou narazí na druhou vyslanou skupinu Ninjů, která záhy téměř celá zahyne, když se střetne se skupinou mocných a téměř neporazitelných mimozemšťanů. Podaří se trojici Ninjů společně s Ninjou Rin a vesničanem Nishem zastavit vetřelce a přežít? (StrYke)

(více)

Recenze (37)

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Herecký výkony mi přišly, až moc dobrý na takový film. Mika Hijii ukazovala, jak jen mohla při soubojích sexy zadek. Tohle se musí brát, jako parodie a je to nářez. Škoda, že Alien při konečném souboji pak začal létat, protože před tou scénkou jsem chtěl dát 4 hvězdy. Nápad na film dobrej, ale provedení horší. Vyjadřování k vzhledu Aliena je zbytečný to se musí vidět. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to taková nízkorozpočtová japosnká blbůstka. Partička mladých ninjů běhá po lese a rube se s vetřelci z jiné planety. Vetřelci vypadají fakt směšně, lidi převlečení v gumových oblečcích. Gore scén je málo. Spousta digitálních triků. Film se nebere moc vážně. Má působit spíš vtipně, ale občas se i ten vtip míjí účinkem. Pár dobrých soubojů s katanami zde je (ninja vs ninja), ale jinak nic moc. Díky krátké stopáži se to dá s přáteli na večírku v pohodě skouknout jako zábavnej ujetej flick ... ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Ultimátní ujeťárna made in Japan. Do bojů mezi znepřátelenými klany ninjů vysadili tvůrci této šílenosti vetřelce z vesmíru, který svým pojetím připomíná něco mezi potapěčem, ještěrkou a Gigerovým vetřelcem. Děj je prostý jak facka, dva klany ninjů se nemají zrovna moc rádi, takže proti sobě podnikají krvavé výpravy. Při návratu z jedné z nich se z nebe zřítí cosi, co z počátku ninjové považují za trik znepřáteleného klanu. Z triku se ovšem vyklube výše popsaný vetřelec a začne radikálně masit obyvatele planety země a to velmi rafinovaným způsobem. Ninjové nejsou ovšem žádná béčka, takže z vetřelce hodlají udělat sekanou. Nízkorozpočtový snímek trpí především použitím ne příliš zdařilých digitálních triků a chudou maskou vesmírného monstra. Další ránu mu zasazuje spousta vtipných momentů, které i přes zjevnou snahu tvůrců vtipně vůbec nepůsobí. Na druhou stranu zbytek vtípků je doslova kulervoucí a je většinou zasazen do jednotlivých soubojů ninja vs. alien, jejichž choreografie není vůbec špatná, stejně jako u soubojů ninja vs. ninja a spolu s ujetým humorem a porcí dobrého gore nabízí divákovi slušnou zábavu. Dílko během své optimální stopáže balancuje mezi koukatelnou srajdou a vynikající ulítlou peckou, takže u mě za tři hvězdy. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší shit, ale tohle bylo docela i zábavný Ninjové si to rozdávaji s vetřelci (co maji sice na hovno masky) ale zase vraždí v krvavém gore stylu což se mi dost libilo, ke konci pár dobrých fightu i s mečem za doprovodu fajn hudby. Masky mohli být lepší, hlavní hrdinové byli dobrý a příběh to chtělo taky spestřit. Jinak fajn filmek. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po nestrávenom sushi, sa môžu prisniť aj takéto sny. V nezadanej dobe a zrejme v Japonsku ( natáčané zrejme v nejakom ich skanzene ), sa odohráva príbeh, ktorý môže privodiť nočné mory. A to intelektuálom a radikálom každého zvrhlého izmu. Človiečik obyčajný, si to s pár zívancami celkom užije. Ja sa priznám, nie som intelektuál a ani nič z toho vyššie zmieneného, takže sa moje prispôsobovacie schopnosti občas vzpierali. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama