Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Tapety (S01E01)

(epizoda)
  • Polsko Tapety
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Jiří Kubíček

Kamera:

Jiří Šafář

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat a Mat nás přesvědčí o tom, že vytapetování pokoje může být někdy pořádná dřina. (mibara)

Recenze (90)

Turiec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mat otvára konzervu pričom mu guľáš vystrekne na všetky steny. Treba tapetovať a ako vždy však bude potrebovať pomoc priateľa-suseda. Takých babrákov len tak nenájdete. Ako vždy skvelá animácia, zvuky a chytľavá melódia. Tvorcom nechýba fantázia, vtip a možno ani „kutilské“ skúsenosti ;o) Napriek tomu seriál nemožno odporúčať ako vzdelávací seriál pre mladých majstrov. ()

MerlinPolcic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravidlo číslo 1: Nikdy neotvárajte konzervu kladivom a dlátom !!! :))) 100% /Námet a scenár: Lubomír Beneš, Vladimír Jiránek & Jiří Kubíček; Výtvarník: Vladimír Jiránek & Lubomír Beneš; Animácia: Vlasta Pospíšilová & Xenie Vavrečková; Strih: Helena Lebdušková; Výroba: Věra Henzlová; Hudba: Petr Skoumal; Kamera: Jiří Šafár; Réžia: Lubomír Beneš/ ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titul "Tapety" je súčasťou československého krátkometrážneho, večerníčkového, animovaného seriálu "Pat a Mat". Je to v poradí druhá epizóda, ktorá bola v rámci tohto seriálu vyprodukovaná. Bola natočená v roku 1979. Televíznu premieru mala dvadsiateho tretieho novembra 1982. Pat a Mat sa s chuťou a nadšením pustia do tapetovania bytu. Títo dvaja popletení, nešikovní majstri to však zase všetko dojebú. Presne tak ako je to u nich zvykom. *** ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních a jeden z nejlepších určitě..To otvírání konzerv, kuwa ani vtom nejmenším náznaku své skromné představivosti jsem netušil co je to za dřinu:-) Veškerá vynaložená síla, je natotata v háji a vám zbudou jen oči pro pláč:-(! O tom už víc machři Pat a Mat (práce všeho druhu). A to by bylo, aby si s tím neporadili po svém:-) Jak? To se nechte překvapit, a nebo se mrkněte a užijte si to do syta, stojí to totiž vážně zato:-) ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z prvních a zároveň také jeden z nejlepších dílů. Pat a Mat - dva ušatí a nosatí můžíčci, neschopni promluvit ani jedno slovo, avšak schopni se ochotně chopit jakéhokoliv problému v domácnosti nám tentokrát ukážou, jak se má správně tapetovat. Závěrečná pointa je fakt podařená... Jsou to prostě moulové k pohledání. 8/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná sa o prvú epizódu, ktorú animovali 2 animátori a zároveň jedinú, kde to boli ženy. (MerlinPolcic)

Reklama

Reklama