Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

AjfelCZE 

všechny recenze uživatele

Už od dětských let byl v naší rodině fotbal sport číslo jedna. Stejně tak i úterní a středeční večery patřily svátku fotbalu - Lize mistrů. A pokud jsem během zápasu usnul, vždy se člověk mohl podívat v pátek na sestřihy. Také se dozvěděl nějaké novinky ze zákulisí a mohl sledovat rozhovory s hráči a jejich pohled a tipy pro jednotlivé zápasy. Já nemůžu hodnotit jinak než plným počtem hvězdiček - u mě se jedná o srdcovou záležitost ;) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Slabota. Pochopitelně, že sleduji LM, ale magazín o ní už jen výjimečně. Nemusím vidět stále stejné situace s monotonním moderátorem sdělujícím obecně známé statistky a fakta. Nemá to žádný styl, jen je to rychle splácané dohromady a doprovázené vždy nějakým prázdným komentářem slavného fotbalisty. Opravdu bída bez špetky nápadu. ()

Reklama

tucnakova

všechny recenze uživatele

Všechna zranění budou ( ještě že tak ! ) po ošetření následované umytím .... Šup z tepláků do obleků a srdíčko s sebou ! A co to-co to - vlastně-vlastně - asi-asi - tak-tak - určitě-určitě je za high level, to krásné, pronikavým intelektem prosycené i dobrým vkusem velmi výživné Studio s Liborem Boučkem a Markem Jankulovskim, chlapci ? Rozhodně je to prima a nepochybně cool ! No, sportu zdar a fotbalu zvlášť - a mějte pěkný večer ( to především ) ! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Úterní a středeční večery s ČéTé Dva, později s ČéTé Čtyři a ještě později s ČéTé Sport, to už je letitá klasika, škoda jen, že současná Money League už ani zdaleka nenabízí tak strhující podívanou jako ještě před pár lety. Co se týče samotného studia a moderátorů, resp. komentátorů, kvalita je velmi různorodá, v porovnání s anglickou SkySports silně pokulhávající, přesto jde však o mírný nadprůměr, hlavně díky Jaromíru Bosákovi. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

V (dávných) dobách, kdy ještě pravidelně Ligu mistrů hrála Sparta, jsem tento pořád sledoval pravidelně i já a patřil k mým oblíbeným. Teď už se mrknu jenom výjimečně. Poté co Česká televize na Ligu mistrů ztratila práva vlastně už vůbec. Nějak mě ten fotbal v posledních letech přestal bavit a například projekt Superligy mě otrávil úplně. To už sem ale nepatří. Úroveň pořadu byla na danou dobu a veřejnoprávní televizi velmi dobrá. Dodnes jsem podobný sportovní pořad, který by mě stále bavil, nenašel. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama