Reklama

Reklama

Američtí dřevorubci

(pořad)
  • USA American Loggers

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o těžké práci devíti bratrů, kteří se živí těžbou a zpracováním dřeva. Zajímalo vás někdy, jak se dřevo získává a co konkrétně je potřeba k tomu, abyste tuto práci ve zdraví přežili? Bratři Pelletierovi musí každý den odevzdat maximum, aby svou firmu udrželi v chodu. Pojďme spolu s nimi nahlédnout do zákulisí této náročné profese. (ČSFD)

(více)

Recenze (6)

whack odpad!

všechny recenze uživatele

60 minút sa pozeráme na neinteligentných amerických redneckov, ktorí bručia ako Uruk-Hai z Mordoru na víťazstvo po každom porazenom tristoročnom strome. Čo viac dodať? Dvestotisíc akrov bez prestávky, les zmenený na púšť za jeden deň. Moderné lesníctvo je tak úžasné, nechajme nech naše deti zaplatia daň... (pekná pieseň od Judi Bari) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O kanadských a severoamerických hokejistoch a drevorubačoch som nemal nikdy žiadne pochyby. Sú to drsní, tvrdí, nebojácni chlapíci. No na ten hokej (NHL) sa predsa len pozerám radšej. Dokumentárny cyklus o rúbaní stromov a spracovaní dreva nie je pre mňa zrovna to pravé. ** ()

Dogmeat 

všechny recenze uživatele

Je to takový zajímavý pohled do jedné dřevorubecké firmy na hranicích Kanady a jak to v ní tak zhruba funguje. Rozhodně jsou i podstatně strašnější dokumenty. Takhle se člověk minimálně doví, co vše za techniky se tam používá a jak se to liší od nám známých způsobů. ()

ada_adinek 

všechny recenze uživatele

Dávám plné body. whack koukám že jsi chytrý jak radio, chtěl bych tě vidět makat v lese za jejich podmínek!!! Máš jen hubu proti nám plnou keců a navíc mi dřevorubci nemůžeme za to že kácíme kde se ti to nelíbí mi nějak musíme živit rodiny a to ty právě nechápeš. Když dostaneš práci tak jedeš a nezajímáš se co tam bude a navíc dneska se i lesy obnovují po těžbě. ()

Reklama

Reklama