Reklama

Reklama

Derren Brown: An Evening of Wonders

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Mysteriózní / Psychologický
Velká Británie, 2009, 76 min

Režie:

Benjamin Caron

Účinkují:

Derren Brown

Recenze (3)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nebýt oněch paranormálních jevů kdesi v prostředku, které mou duši příliš neuchvátily, mohla to být jedna z nejlepších kouzelnických show, která byla natočena pro televizní obrazovky. Podobně jako v The Gathering se Derren postavil na jeviště před živé publikum a i tentokrát mě řada jeho triků (hádání předmětů, telefonát otci) upřímně bavila sledovat. Za ně i za to dokonalé showmanství mu tleskám ve stoje a těším se, až ho za pár měsíců během jeho další kouzelnické tour uvidím naživo. ()

vojtaz 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale slabší něž jeho pozdější divadelní tour (Enigma, Svengali...)... Pro mě to prostě nebyla taková zábava. I tak ale musím dát hezkých 80% ()

jaffarski 

všechny recenze uživatele

Tlieskam! Týmto divadelným turné dal Derren facku všetkým konšpiračným skeptikom, pretože predvedené triky sa odohrávali pred zrakmi tisíciek ľudí, rovnako si z tohto obrovského davu vyberal dobrovoľníkov. Kedysi som si myslel, že naozaj číta ľuďom myšlienky cez mimozmyslové vnímanie (ESP), čoho následkom bol môj krátky flirt s ezoterikou. Hej, bol som riadne blbý. Brownovi v divadle však dávam plný zásah, hoci by ma zaujímalo, do akej miery boli predstavenia počas celého turné podobné a či mu vychádzali aj zo začiatku. Pred sfilmovaním tohto záznamu mal už za sebou totiž vyše 80 repríz. ()

Reklama

Reklama