Reklama

Reklama

Jehovova pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nový připravovaný film z produkce ZNK velice volně navazuje na události z předchozího snímku Život Není Krásný. V hlavní roli se objevuje ortodoxní jehovistický mladík, který stojí na pokraji osobní krize a prožívá příběh plný poznání, boha, zakázaného ovoce a nezkrocené sexuality. Ve filmu nebudou chybět jak oblíbené postavy z předchozího filmu, tak i svérázný černý humor, který však bude tentokrát více spjat s gradujícím dějem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, čí to byla pomsta, jestli i pro diváka. Rozhodně oceňuji alespoň zčásti příběh a snahu o jakousi trošku "jinou" komedii. Komedii za pomocí sprostých slov, nejsem jejich odpůrcem, ale někdy se mě zdálo, že tam tato slova byla nucená, bez kontextu, laciná. Ovšem kromě snad velmi průměrného výkonu hlavního hrdiny byly mnohé herecké výkony totálně análně amatérské, zpracování slabé. Ještě že to zachránil trošku ten příběh ... 4232 ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Teda, vážní, tohle byla nálož! Velice syrový pohled na současnou problematiku sekt, speciálně jehovistů a s tím spojenou řadou nechutností. Vše je zahaleno do tragikomického hávu, kdy se s kyselým úsměvem řehníte tak dobře známým věcem, tak často propíraným v médiích, ale ne tak v realitě uvědomovaných. U mě je to o to silnější, že znám tak polovinu herců a prostředí celého filmu velice dobře. A nechtějte vědět, kolik rozruchu to způsobilo.... řada scén je přemrštěných a možná zbytečně zvulgarizovaných, dovedu si tohle téma představit zpracovaný trochu jemněji a inteligentněji, se stejným cynismem a surovostí, ale přeci jenom to bylo dost syrový, možná až mírně do nevkusu. Uznávám ale originalitu a trefnost, která donutí otevřít oči a zamyslet se, co se všechno odehrává ve sférách, kam nevidíme... ()

Reklama

Zaplo05 

všechny recenze uživatele

Studentský film jedním vrzem: amatérské výkony herců, dobrý prostřih, začínající kamera. Scénář halabala. Na druhou stranu ale ukazuje, že hnát vše do extrémů nemá cenu. Ač už věřit nebo brát drogy. Ty drogy jsou tady pojaté velmi krátce a jednoduše, protože jsou přeci jenom přístupnější než víra, která je zde parodována. Nápas myšlenky filmu je velmi dobrý, jen by to chtělo asi uchopit o něco jinak, méně buransky :-) Ale raději budu komentovat méně a více točit vlastní filmy, pak uvidíme s čím ohromím svět. Určitě chci vzkázat autorům, aby nepřestávali a točili a točili a točili, třebas vytočí nějakého jehovistu, nebo natočí dobrý kousek, který poběží alespoň v úrovni českých kin. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Poloamatérský snímek plný těžké náboženské kontroverze, humoru a velice slušných filmových kvalit ! Je znát obrovský krok dopředu od minulého filmu Život není krásný. Jehovova pomsta má lepší kostru příběhu, gradaci, závěrečnou pointu a celkově je te celé daleko filmovější, což je samozřejmě zásluha propracovanějšího scénáře. Taktéž herecké výkony jsou nesrovnatelně lepší (hlavně ve vedlejších rolích) a značný pokrok je vidět i co se týče hudební stránky filmu, jelikož hudba byla tentokrát skládáná přímo na míru scénu po scéně. Doporučuji tento film všem, co snesou drsnější humor a zaručuji kvalitní zábavu. Hlavně ale ať se na to nedívaj žádný náboženský paka ! Ty by si z toho minimálně nasrali do gatí ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Dneska sem se dočet, že bude Párty hárd 2. Což je teda famózní zpráva. Tak sem se podíval co všecko (krom vidoklipů) tenhle týpek má na svědomí. A hle Jehovova pomsta :o). Začátek krapet náročněší, ale pak se to perfektně rozjelo a radovalo to jak sviňa. No a konec, ten se povedl fakt hodně. Zasmál sem se a těším se na další dobrodružství. Jo a pro holky tohle fakt není...:o) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Ve snímku se objevil i režisér Martin Pohl, a to ve scéně, kdy Robin přijde do baru na jedno pivo, jako osoba s tričkem s nápisem „Legalize Heroin“. (skinny9)
  • Při scéně v čajovně, kdy odejde drsný otec na záchod a syn mu ují kousek zákusku. má čistou pusu, když se ale otec, vrátí má na ní kousek zákusku. (Dzvandzi)
  • Zhruba v polovině filmu, když si Robin sedá vedle paní Posseltové, můžeme v obrazu za nimi vidět obrys kameramana. (ČSFD)

Reklama

Reklama