Reklama

Reklama

Mimina

  • Francie Bébés (více)
Trailer

Pozoruhodný sběrný dokument režiséra Thomase Balmése mapuje souběžně život čtyř miminek z celého světa od narození po jejich první krůčky. Setkáme se tu se třemi holčičkami – Ponijao, která žije s rodinou a dalšími třemi sourozenci u Opuwo v Namibii; Mari z japonského Tokia a Hattie ze San Franciska – a s chlapcem Bayarjargalem z Mongolska. Režisér, který se pro všechny natáčené rodiny stal rodinným přítelem, zachytil nejen důležitou část života malých človíčků, ale také různorodé zvyky a prostředí, ve kterém tyto děti vyrůstají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Nádherný dokumentární film ve kterém neuslyšíte ani slůvko, protože hlavními herci jsou čtyři miminka z různých koutů světa. Dokument zachycuje každodenní strasti těchto malých hrdinů, kteří velmi pobavili svými kousky. Nejvíce mě asi pobavili africké děti. Byl jsem opravdu nadšený z tohoto dokumentu, protože jsem snad nikdy nezažil abych se doslova "válel smíchy" u němého dokumentárního filmu. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Mně se tento dokument velice líbil. Časosběrný dokument o 4 miminech z různých koutů světa - od narození do 1 roku. Zcela bez komentáře, podbarveno hudbou, seskládaná mozaika záběrů jejich životů. Méně je někdy více - není tu ten "vševědoucí komentátor", který by nám vše sdělil - dívat se a přemýšlet tedy musíme sami... My jsme měli zrovna asi tak malou první dceru... Občas jsme se zasmáli, ale taky jsme přemýšleli, co je vlastně pro miminko důležité. Doporučuju všem nastávajícím či novopečeným maminkám a tatínkům! Zajímavé komentáře: Segrestor, Slarque, Janek, Chrustyn, Martinibaby. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jednoduché zadání, vysoká míra roztomilosti a poměrná nadčasovost. Zdálo by se, že sledovat nekomentovaný rok života 4 dětí různého kulturního zázemí nemá v sobě dost dokumentární životnosti (ne na téměř osmdesáti minutovou délku), autorovi se ale daří vyhýbat repetitivnosti co to jen jde a navíc celá tato batolecí exhibice uteče velmi rychle. 80% ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Nie celkom nudný docu- ment ,pozliepany z pozbieranych statickych pohľadov na malých spratkov zo 4och rôznych krajov a ich mravov.Prakticky a dasapovedat speechless, od ich narodenia,cez prvé slová,prdy ,kaky,chodenie, etc... Niekedy sa zdajú byt roztomile,niekedy polezu na Nerv. Ono ta krátka stopaz prebehne cobydup, .. takze v pogo.. ()

Daji 

všechny recenze uživatele

Je to něco opravdu okouzlujícího, vidět, jaké zvyky, způsoby výchovy, a vůbec životní styl miminek ve čtyřech naprosto odlišných světech, přitom v lecčem je to úplně to samé, ať už je to Afrika, nebo Asie. Jakmile jsem se začala dívat, vtáhlo mě to do děje tak, že už nepustilo. Chtěla jsem vidět víc a víc, zaujatě jsem sledovala některé až nepochopitelné zvyky, které mají v některých zemích. Rozkošná stvořeníčka, ale kdoví, co z nich jednou vyroste.. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama