Reklama

Reklama

Hotel Insomnia

(pořad)

Obsahy(1)

V hotelu Insomnia se setkávají pozoruhodné postavy, vystupují tu zajímavé kapely a věčně bdící recepční pro vás chystá noční menu z toho nejvýraznějšího, co jej v poslední době zaujalo. Ale v hotelových pokojích si mezitím hosté žijí svým vlastním, mysteriózním životem… Půlnoční nespavost s vámi budou překonávat hudebníci všech stylů a žánrů, navíc se během půldruhé hodiny můžete těšit na plejádu více či méně vtipných hostů, víceméně zajímavých témat – a především nebude chybět Totální hitparáda, která vám pomůže se zorientovat i v těch nejpodivnějších událostech posledních týdnů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Andre.w 

všechny recenze uživatele

Slušná hra na televizní surrealismus, antikonzuméristické zaměření, antiteze na trapnout estrádní zábavu čtčka a novy, zajímavý hosti, který byste jinak nepoznali, snaha věnovat se okrajovým tématům a charimastičtí moderátoři - to všechno mi umožnilo, abych jim dal plnej počet. Kdo je vlastně Pavel Anděl?:) ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Tvorbu Jiřího Havelky jsem měl vždycky rád, stejně tak jeho pohotovost a schopnost improvizace. Obojí dokázal přinést i do tohoto pořadu. Domnívám se však, že je v pořadu někdy zbytečně moc hostů a nedostávají moc prostoru, tedy kvantita na úkor kvality (naposled kupříkladu vynikající WWW hráli pouze dva tracky!). Fakt je ale ten, že to, co je on schopen dostat z hosta na deset minut, páčil Pavel Anděl celý pořad, a někdy ani nevypáčil. ()

Reklama

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všehovšudy jeden díl a to už po prvních minutách jsem se přemáhal, abych to nepřepnul. Dopředu jsem věděl, že tam bude Radek Bradáč (zakladatel warforum.cz) a tak jsem to kvůli tomu zlédl celý. Když už tam konečně byl, tak moderátorem položené otázky byli stupidní. Moderátor zcela nepřipraven, vůbec nevěděl o čem že se to vlastně mluví. Do toho vyrušoval další tragéd rádoby vtipným humorem. No prostě děs. ()

Stromovous87 

všechny recenze uživatele

No nevím, mně se to líbilo. Na Noc s Andělem jsem v poslední době už moc nekoukal a nikdy jsem nepatřil k nějakým ultrafanouškům tohoto pořadu. První díl Hotelu Insomnia se mi dost líbil. Dobrý výběr hostů, moderátor, prostředí atd. Dal bych tak 80%, ale vzhledem k velmi nízkému hodnocení některých uživatelů - podle mě dost nespravedlivém (například takový Eldrick dal odpad ještě před začátkem), jsem se rozhodl přidat jednu hvězdičku a dát plný počet. Snad se Hotel Insomnia dostane výše a neskončí pod 50% kam rozhodně nepatří. ()

Trauma 

všechny recenze uživatele

Konečně něco kvůli čemu stojí za to zapnout televizi. Příjemný moderátor, zajímaví hosté a ukázky jejich tvorby, kvalitní hudba, kterou obvykle v televizi neuslyšíme, originální prostředí, správně ulítlé scénky a trochu hloupoučké, ale přesto milé vtípky jako vnitřní monolog nebo mluvící kávovar. Název hotelu tento pořad vystihuje, protože zde usnutí z nudy opravdu nehrozí. Zajímavý komentář Andre.w ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama