Reklama

Reklama

Indian

(pořad)
TV spot
Publicistický
Česko, 2008, 25 min

Účinkují:

Daniel Vávra

Obsahy(1)

Pořad Indian je opravdu pro každého. Neklade si za cíl vyvyšovat pouze nejnovější hry, ale ukazuje či detailně rozpracovává i hry starší. Setkáte se tu s recenzemi, reportážemi, retrohrami, zajímavými novinkami a samozřejmě i se živými vstupy moderátorů. Indian se dělí na celkem čtyři žánrové pořady. Indian jako takový, vás provede trhem her a novinek z oboru PC. Indian Freeware ukazuje plné hry zdarma. Indian Console zase pravidelně přináší konzolové novinky pro XBOX360, Nintendo Wii a PlayStation 3. A poslední Indian Showtime, zatím nejvíce sledovaná relace pořadu Indian - zábavná talkshow o herní scéně. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (41)

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že je to pořad pro autory a pro nějaký fanoušky, které si už odkojili (kritik by klidně mohl sáhnout k obratu doslova odkojili) na youtube. Na jednu stranu určitě musí člověk ocenit to, že to autoři dotáhli vcelku sami až na obrazovky, a jejich nepopiratelný zápal pro věc. Já bych třeba přivítal, kdyby moderátoři byli lidi, kteří umí moderovat a jejich projev nezní jako zbytek youtubových čtrnáctiletých gameplayerů. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice mi příjde jak páreček dementů, kteří se na kameře tváří, jako by je občas někdo kopnul přímo do prdele. Připočtěte k tomu scénář jednoho dílu za dva týdny (přitom to je každý týden), dále šílený čas vysílání (je pravidlem, že Indian v TV končí zpravidla pět minut po tom, co má dle programu začít) a recenze se značným zpožděním, které kolikrát vychvalují to nejhorší z titulů. Tohle současnému Re-playi a ani Game Page nesahá ani po kotníky ()

Reklama

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Indian tomu v Česku v herní branži prostě vládne. Naprosto luxusní redakce báječných lidí, kteří mají hlas na recenze, jako dělaný. Především Terka Krečová ❤. Když už jsme u těch recenzí, tak ty jsou celkem kontroverzní, protože nejeden člověk si zde řekne, že je Indian podplacený. Osobně na tohle nevěřím a myslím si, že Indian dává hodnocení tak, jak to cítí a není ničím ovlivněn. Je sice fakt, že nejednou mi přišlo nějaké hodnocení příliš vysoké a to hlavně u Cyberpunku, který při vydání prostě nebyl 10/10, ale tak co už. K tomu všemu Indian mám rád proto, protože se bezvadně chová ke svým fanouškům a má luxusní zpětnou vazbu. Například já už jsem měl několikrát možnost si pokecat s Terkou, Fiolou, či Geluem a to díky parádnímu Discordu, který Indian nabízí. Za zmínku stojí i 90VTEŘIN, kde za 3 minuty dostanete spoustu informací. Taková hrst informací za pouhých jak už název říká 90 vteřin se hodí, ne? Kromě toho též chválím luxusní NerdFix, který nás též zásobuje kvalitními novinkami. Ještě bych i rád zmínil recenze na herní příslušenství. Ať už sluchátka, klávesnice, myš a podobně. Všechny tyto recenze jsou nádherně zpracované a alespoň pro mě zábavné sledovat. Sleduju Indiana už roky a tady v Česku tomu. 9,5/10 ()

Ostricker 

všechny recenze uživatele

No pořad o hrách.. Amatérsky podaný, docela slušný kulisy.. Typka na můj vkus moc ukazuje výstřih a místo aby to moderovali tak se snažej to zahrát.. což neni uplně ono.. No a nejhorší jsou ty informace.. ta kvalita je opravdu nízká.. za vše říkající "Wii U je specifické rozšíření konzole Wii".. No ale ono NENÍ.. čemu dalšímu můžu pak dál věřit teda ? ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Lepší grafika, lepší studio, co je ale hrůzostrašné, je živý přenos. Díky tomu jsou moderátoři ještě horší než v Game Page a to už skoro nejde, iba ide... jen si to pusťte, bavilo by mě kdyby hlas co mluví o hrách, které nás v dílu čekají, byl samostatným moderátorem jeho tón hlasu je příjemný oproti puberťákům co mě poté snaží ohromit svým nadšením. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Pořad Indian se postupně přetransformoval z pořadu Freeware World (2007), který byl vysílán na internetové televizi PG24. (Jantar2)
  • Přestože Indian začal jako čistě internetový pořad, vystřídal hned několik televizních stanic, na kterých byl vysílán. Byl vysílán TV Metropol, televizí Pětka a nyní na stanici Relax. (Jantar2)
  • Tvůrci herního pořadu Indian jsou sami herními vývojáři. FiolaSoft Studio, které Indian produkuje, stojí za freewarovou hrou „PacIn: Nermessova pomsta“ z roku 2010 nebo komerčním titulem „Blackhole“ 2015, který se dočkal úspěchu i v zahraničí. (Jantar2)

Reklama

Reklama