Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Game Page se nabízí, ale je několik rozdílů: Konzolové a PC hry jsou dohromady. Recenze nejsou uváděny vtipnou scénkou. Ač má tento pořad moderátory ne vždy pořad uvádějí. Ač hry recenzují různí recenzenti, komentáře čte jeden člověk. Dále recenzenti jsou kvalitní, někteří recenzovali PC hry, ještě když jsem byl na základce (to už je let). ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zajímavé herní reportáže, dobrý doprovodný komentář. Nenudí mě trapnými uváděcími scénkami a vše správně podtrhuje Linkin Park, Prodigy nebo jiná rytmická hudba. Navíc mají velké plus za Mikoláše, protože jeho přirozené moderování jednoduše zabírá. Má talent chlapec :).. PS: tohle je můj původní koment z roku 2011. Teď (2019) na re-paly (ani re-paly 2.0) nekoukám. Mám Vortex. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by měli zakázat, pak at se nediví, že nějakému mladému zmanipulovanému tydítkovi, který neodlepí oči od poprskaného monitoru a zadek od své zapařené židle, kdy nonstop paří nějaké stupidní střílečky plné násilí a krve, rupne v kouli a jde vystřílet třeba školu. On se přeci chudák jen inspiroval a nebo byl nemocný a narušený. Aha, i o tomhle je demokracie. Ale přesně tohle elity chtějí, proto nezávazný sex, proto drogy, filmy a hry plné násilí, mobily, proto lgbt, buzerantismus, feminismus, gender pavědy aj. Mladí lidé, když chtěj adrenalin, tak poslat do práce na dvanáctku, třeba do Lidlu tam ho budou mít ažaž..! ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Je to podobné pořadu Game Page, ale mě se tento líbí o něco víc. Public sice není tolik známá televize a já ji doma nemám proto se na to dívám na jejich stránkách. Ve 25 minutách toho stihnou celkem dost. Nejvíc se mi líbí jejich recenze umí to celkem dobře podat a většinou mám podobný názor. Hodnocení 80%. ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

No nevím, Game Page jsem určitě sledoval ve své době - tedy tak před deseti lety - víc. Jenomže to nevypovídá nic o kvalitě pořadu. Spíš o změně pohledu na hraní jako takové, jako teenager to člověk vnímá přeci jen jinak. No, dost polemizování. Pořad je to docela fajn, moderátoři - shodou okolností oba redaktoři Score, Tukan v pravdě inventární :) - sympatičtí a docela vtipní. Trošku pořad sráží ta -náctiletá cílová skupina, tomu občas ten humor odpovídá. Ale koukat se na to dá v poho, občas tam mají zajímavého hosta atd. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)
  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)

Reklama

Reklama