Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizuhara Rjo je normální student střední školy žijící se svojí sestrou Akane. Žili si spolu přes všechny obtížnosti vlastně spokojeně a šťastně, dokud do jejich života nespadla tajemná dívka. A ona spadla doslova, z nebe s padákem. Krásná Masuda Šizuka svým neobvyklým příchodem oznamuje, že je snoubenkou Rja, který byl pro ni superpočítačem vybrán jako dokonalý partner v rámci supertajného vládního programu, který má řešit problém klesající porodnosti. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Jedna z takových těch hovadin, u kterých se sem tam zasmějete a tím to končí. Děj tu opravdu žádnej pořádnej není a všechny ostatní prvky jsou špatně zpracovány. Myslím si, že tohle téma by se dalo zpracovat opravdu lépe, tudíž myšlenka je zajímavá, ale toť vše. Ještě tu bylo pár zajímavých myšlenek jako ono hádání se Rya a Ojo o domluveném manželství, případně domluveném manželství jako takovém nebo myšlenka, že člověk neví co má, dokud to neztratí. Jenže všechny myšlenky jsou tu pouze náznakem a nejsem nijak extra rozvedeny. Dále ani nemusím zmiňovat ani konec, kterej tu zase jaksi chybí. Animace je těsně pod průměrem a hudební stránka vůbec není výrazná. ()

Goox 

všechny recenze uživatele

Čekáte děj? Nečekejte. Nedočkáte se. Je tu snaha o děj. Chlapci Rjo je vybrána počítačem bohatá nevěsta Šizuka, kterou nemůže vystát a ona se snaží mu zalíbit. Tolik epizod a přitom by stačily dvě, maximálně tři na sdělení o co v seriálu jedná. Velice pomalé, snaha o vtipy, možná pro to japoncům připadá vtipné, ale ne pro evropany ani trochu. Tento seriál nedoporučuji ani dětem, pro které jsem si myslel, že je to určené. Možná je to dobré pro nějakou romantickou duši, ale pro ostatní je určená 10-ti kilometrová demilitarizovaná zóna. ()

Reklama

Reklama