foto

Čiaki Takahaši

  • nar. 8.5.1977 (42 let)
    Jokohama, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pučimas! Petit Idolmaster
2017 Gekidžóban Fairy Tail: Dragon Cry
2016 Bikini Warriors
2014 Ikkitósen: Extravaganza Epoch (TV film)
Pučimasu!! Petit Petit Idolmaster: Fuju-->Kotacu
The Idolm@ster Movie: Kagajaki no mukógawa e!
2013 Pučimasu! Petit Idolmaster: Takacuki Gold densecu Special!! Haruka-san macuri
2012 Pučimasu! Wakku Waku!!
The Idolm@ster: Shiny festa
Učú senkan Jamato 2199
2011 Oretači ni cubasa wa nai: Hadairo ricu kjúwarizó!?
Pikachu no Summer Bridge Story
2010 Quiz Magic Academy: The Original Animation 2
2009 Gekidžóban Jatterman: Šin Jattermecha Daišúgó! Omoča no kuni de daikecudan dakoron!
2008 Quiz Magic Academy: The Original Animation
School Days: Magical Heart Kokoro-chan
School Days: Valentine Days
The Idolm@ster: Live for You!
2007 Kimi ga nozomu eien: Next Season
2006 Hellsing I
2005 Hitozuma rjódžoku sankanbi
2004 Akane Maniax
2003 Imóto de ikó!
Onmjódži: Jóen emaki
2002 Cosplay Complex

TV seriály

2019 Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
Pastel Memories (TV seriál)
2018 Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
2017 Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
Garo: Vanishing Line (TV seriál)
Sin: Nanacu no taizai (TV seriál)
2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Nobunaga no šinobi (TV seriál)
Terra Formars: Revenge (TV seriál)
2015 Bikini Warriors (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
Osomacu-san (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
2014 Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
Pučimasu!! Petit Petit Idolmaster (TV seriál)
Strike Witches: Operation Victory Arrow (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
2013 BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Kimi no iru mači (TV seriál)
Pučimasu! Petit Idolmaster (TV seriál)
Sekai de ichiban tsuyoku naritai! (TV seriál)
Čódžigen Game Neptune: The Animation (TV seriál)
2012 Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Mojašimon Returns (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Hošizora e kakaru haši (TV seriál)
Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Ičiban uširo no daimaó (TV seriál)
Omamori Himari (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
2009 11 Eyes (TV seriál)
Asu no Joiči! (TV seriál)
Šin Koihime musó (TV seriál)
2008 ChäoS;HEAd (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
2007 Kaze no stigma (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
School Days (TV seriál)
2006 Aju Maju gekidžó (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Otome wa boku ni koi šiteru (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Magical Canan (TV seriál)
UG*Ultimate Girls (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Final Approach (TV seriál)
Futakoi (TV seriál)
2003 Kaleido Star (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
2001 Hikaru no go (TV seriál)
Kokoro tošokan (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace