Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

ariari 

všechny recenze uživatele

jop. ja mám 3, z toho kocúra špeciál - čierneho 15 kg obra z plemena maine coon, . Raz sa uvelebil na prístrojovej doske auta a na truc ma zastavili policajti....dosť prudili, , že panter,či čo to mám za dravca, patrí do zoo a mám mať na neho špeciálne papiere pri sebe:-) samozrejme Finďo sa tváril dravo nonšalantne, iba občas hlasno kvíkol a labou sa snažil zvesiť voňavý stromček... mačky sú naozaj geniálne potvory, ale aj najláskavejší priatelia. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tahle vynikající záležitost tady má profil. Jasných pět, neskutečně vtipné i dojemné. Zde platí, že v jednoduchosti je síla. Při sledování těch videí jsem se hodně nasmála, a to ani doma kočku nemám (ale budu mít). 2 minuty, řeknete si, a dáte si jednu epizodu s úmyslem se hned vrátit k jiné činnosti, jenže vzápětí sledujete další díl a nakonec bez přestání jedete až do konce. Škoda, že už dlouho nic nového nevyšlo. 10/10 ()

Reklama

mysiouxsie 

všechny recenze uživatele

Simonovy kočičí minifilmy jsou jednoduše perfektní. Genialitu těchto snímků může skutečně ocenit jedině člověk, který s kočkou někdy dlouhodobě sdílel svůj prostor. Každá animovaná sekunda zde je totiž absolutní pravda a pod to se i podepíšu:D Takhle věrně dokáže zachytit realitu opravdu velice vnímavý a empatický výtvarník. ()

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Naprosto unikátní. Kočky nemám v oblibě, ale stejně jakou u komixů Garfielda, tak i u Simonovi kočky musím udělat vyjímku a otočit svůj názor na kočky o 180 stupňů. Kočka je neuvěřitelně vychcaná a způsobuje záchvaty smíchu přecházejícího až do pláče. Některé díly jsou slabší, ale na tom přece nesejde, celek je vynikající a animace je táké velice příjemná. Možné shlédnout na Youtube http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Režisérova kočka asi zlobí a majitel se asi snažil vyzobrazit kousky svého mazlíka v jakémsi krátkém seriálečku. No, celkem slušné a většina dílů nenudí, avšak ani nějak extra nepobaví a namísto zasmání o reklamní pauze se spíše čeká, než tato rádoby komedie skončí. Jako internetový "pořad" fajn, ale i na vzdory mým očím perfektní způsob animace to neudrží mou pozornost a se vší chutí budu nadále čekat na seriál, jež dávají po této skeči. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama