Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Naprosto unikátní. Kočky nemám v oblibě, ale stejně jakou u komixů Garfielda, tak i u Simonovi kočky musím udělat vyjímku a otočit svůj názor na kočky o 180 stupňů. Kočka je neuvěřitelně vychcaná a způsobuje záchvaty smíchu přecházejícího až do pláče. Některé díly jsou slabší, ale na tom přece nesejde, celek je vynikající a animace je táké velice příjemná. Možné shlédnout na Youtube http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tahle vynikající záležitost tady má profil. Jasných pět, neskutečně vtipné i dojemné. Zde platí, že v jednoduchosti je síla. Při sledování těch videí jsem se hodně nasmála, a to ani doma kočku nemám (ale budu mít). 2 minuty, řeknete si, a dáte si jednu epizodu s úmyslem se hned vrátit k jiné činnosti, jenže vzápětí sledujete další díl a nakonec bez přestání jedete až do konce. Škoda, že už dlouho nic nového nevyšlo. 10/10 ()

Reklama

Igy007 

všechny recenze uživatele

Pro mě drsný kulťák. Dravá šelma-krutý pán versus člověk-týraný sluha. Jsem moc ráda, že Simon našel před lety odvahu toto téma otevřít. Všude totiž vidíme různé organizace na ochranu koček, ale nás - nedoceněných oddaných otvíráků, čističů, česačů, hladičů a vyhřívaných pohovek se nezastane nikdo. V Simon's cat je utrpení kočičího sluhy vykresleno skvěle, jako ze života. Kdybych budu bývala plánovala se sem ještě vrátit, bývala bych budu chtěla v dalším životě být v jedna z mých koček. Nebo Simonových. Musím končit, přicházejí moji páni. ()

Martin.Stein 

všechny recenze uživatele

Simon's Cat je najlepšia TV mačka akú som kedy videl. Jednoduchá, milá, otravná, vtipná a pravdivá mačka. Má to všetko a keď to pozerám ešte spečený jak delo tak to je ešte o úroveň aj dve lepšie. 5* som nedal iba kvôli tomu že niektoré diely sú "suchšie". Nie že by boli zlé ale oproti tým lepším epizódam to proste nieje ono. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

"Už ve starověkém Egyptě byly kočky uctívány jako posvátné... a dodnes na to nezapomněly." Simonův kocour je chlupatý parchant zdatně reprezentující většinu kočičí populace. Připomene těm přihlouplým dvounožcům, že jejich pravou celoživotní náplní je servírování potravy, zajišťování vhodného rozptýlení a relaxačních ploch, a (samozřejmě) úklid veškerých následků. Občas se sice chová až zdánlivě lidsky, ale závěrečné "Meow!" *tlapka nenápadně poukazující na pootevřenou tlamičku* vše opět uvede na pravou míru. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama