Reklama

Reklama

Dónde está Elisa?

(seriál)

Obsahy(1)

Příběh seriálu se zaměřuje na rodinu bohatého chilského podnikatele Raimunda Domingueze, jehož dcera Elisa za podivných okolností zmizela během návštěvy nočního klubu. Po této události zůstávají jen otázky ,,Kde je Elisa? Unesl ji někdo? Nebo dívka odešla sama? A nebo za tím vším stojí někdo z na první pohled tak úžasné a bezchybné rodiny?" Na to vše se pokusí najít odpověď zkušený komisař Rivas. (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (1)

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele

Remake od Telemunda mne zaujal netypickou zápletkou a překvapivými zvraty (absenci happy endu by v telenovele čekal málokdo). To samé pochopitelně nabízí i tento originál, který jsem měl v plánu kdysi také zkouknout - odradilo mně ovšem naprosto nesympatické herecké obsazení. Takže asi tak. U nás byla novela vysílána na stanici Zone Romantica pod názvem Kdo najde Elizu? - pakliže by měl někdo zájem, na ulozto jsou k dispozici všechny díly... počkat?! neuniklo mi něco? :D ()

Galerie (1)

Zajímavosti (10)

  • Vedlejší zápletka se zabývá láskou mezi dvěma muži a s tím spojenou homofobií ze strany okolí – tvůrce seriálu Pablo Illanes je ve skutečnosti opravdu homosexuál. (fiLLthe3DD)
  • Telenovela je inspirována knihou "Muži, kteří nenávidí ženy". Dále se tvůrci inspirovali i skutečnými případy zmizení, jako např. dívky Madeileine McCann nebo zavražděného Jorgeho Matute Johnse. (fiLLthe3DD)
  • Chilská televizní stanice TVN podala žalobu na noviny La Tercera – ty totiž zveřejnily fotografie z natáčení finálních epizod. Fotografie pořídila studentka žurnalistiky. Viníkům byla uložena pokuta. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama