Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autobus plný mladých a sexy dívek se pokazí během cesty na charitativní akci. Rozhodnou se tedy utábořit u opuštěné benzínové pumpy. Nevědí však, že poblíž bydlí psychopatický mechanik jménem Moe... (LIVINGDEAD)

Recenze (7)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Canada to tentokrát prehrala ! Slasher obschnutý ingrediencami odpozeranými z " TEXASU " no v hlavnej úlohe excelujú BIKINY a vymodelovaným strachom pokrčené ksichty ústredného girl tímu... Dievčatá herecky zlyhávajú až za čiaru , zamindrákovaný slashman nepatrí v dnešnej dobe už nikam...ak prirátam úsmevné mordy , mínusový scenár a celkový look - tak Mi vychádza 1x 1 bodík. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Na první pohled opuštěná benzínka. Autobusem přijedou „prý krásné – fakt k smíchu!“ dívky v bikinách. A roztahují se všude jako doma. Ať je den, ať je noc pořád jsou jen v podprdě a majtkách. No a samozřejmě, že na místě je šílenec, který je zabíjí jednu po druhé. Děsně amatérské výkony. Zřejmě bez konkurzu pobrali neznámé hlupačky s IQ 70. Nelogické chování, otřesná kamera a zvuk a ani jedna lekačka. Prostě FUJ! OBSAH: Autobus plný mladých a sexi dívek se pokazí během cesty na charitativní akci. Rozhodnou se tedy utábořit u opuštěné benzínové pumpě. Nevědí však, že poblíž bydlí psychopatický mechanik jménem Moe.... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechat si umýt auto polonahými děvčaty v bikinách rozhodně není špatná věc a tato „aktivita“ už dlouho není populární jen na americkém kontinentu. Určitě by se na toto téma dal skutečně natočit solidní slasher, ale to by se toho musel ujmout někdo jiný než Geoff Klein. Tenhle maník si dokonce napsal i samotný scénář – no a bylo to vidět. Tyhle ty céčkové záležitosti totiž mají jednu velkou vadu na kráse (vlastně dvě) – scénář je často debilní až to bolí, logiku v něm rozhodně hledat nesmíme a k tomu jako bonus dostaneme sice sympatické (ne)herečky, ale k tomu i otřesné výkony. Pomineme-li totiž fakt, že náš pošuk Moe zřejmě používá teleport a jeho oběti jsou tupé, až to bolí, nezbývá nám než doufat, že alespoň jednotlivé mord scény budou stát za to. No a ani zde vás moc nepotěším. Moe sice používá různé nástroje/předměty k usmrcení svých obětí, ale kromě trochy stříkající krve a jednoho podříznutého hrdla, se většina důležitého vždy odehraje mimo záběr kamery a divák si tak musí vystačit jen se sténáním, křikem a zvukem zápasu. No a převážně pány nepotěším ani tím, že ačkoliv je tu několik dívek jen v bikinách, tak kromě jednoho případu se jejich nahoty nedočkají. Takže je vám asi jasné, že s atmosférou to tu bylo téměř po celou dobu pěkně na štíru. Zaregistroval jsem sice několik chabých pokusů o vytvoření alespoň nepatrného náznaku napětí – většinou během jednotlivých útoků, ale jinak to byla docela bída. Navíc mě neskutečně iritovala dementnost a hlavně lhostejnost některých postav (polovina autobusu zmizí a tomu zbytku to ani nepřijde divné…) 30% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek se tedy vůbec nepovedl... U slasheru samozřejmě nečekám žádné herecké výkony hodné Oscara, génia za kamerou a režisérské sesli, nebo snad inteligentní scénář, ale čeho je moc, toho je příliš... Banda uječených, hysterických kraviček, které ve dne v noci pobíhají oděny jen v bikinách je naháněna očividně nesmrtelným a teleportace schopným vrahem... Fakt paráda... Killy, stejně jako samotný vrah, jsou nenápadité, atmosféra skoro žádná a i přes vysoký výskyt různých druhů bikin, ani jedny neskončí na zemi, všechny jakoby byly pevně přilepeny na tělech majitelek, což považuji za obrovský průser... Takže podtrženo, sečteno, nuda na kvadrát, jeden bod dám za vrahův neutuchající entuziazmus... ()

chamba odpad!

všechny recenze uživatele

Pre tento žáner klasické nelogické správanie pipiek v biginách a nesmrľelný záporák, keby aspoň tie ženské chodili počas celého filmu hore bez, dám za to jednu hviezdu, ale takto v tom neviem nájsť nić pozitívne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama