Reklama

Reklama

Dva na cestě

(seriál)
  • Kanada Departures

Dva kanadští přátelé, dobrodruzi Scott a Justin, se vydávají poznávat krásy celého světa. Zavítají do Ruska, Ekvádoru, Vietnamu nebo na Srí Lanku... Kamarádi Scott a Justin hodili život za hlavu a vyrazili do světa za jedinečnými zážitky a nekonečným dobrodružstvím. Na svých cestách projíždí nádhernou krajinou, potkávají nezapomenutelné lidi, často také zažívají horké chvilky a získávají novou perspektivu každodenního života. Rychle zjišťují, že cesta je stejně důležitá jako cíl. Tohle není žádná soutěž a na konci na ně nečeká žádná výhra. Prostě opravdový život na cestě. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Tom:) 

všechny recenze uživatele

Je to docela netradiční pohled na cestování, něco ve stylu Trabantem napříč Afrikou. Tedy neukazují jen krásnou přírodu a architekturu, ale i obyčejné věci typu "opili jsme se s místními jejich speciálním pivem z dětské výživy" :) Taky je fajn, že je tam vidět jak je cesta postupně mění. Justin je na začátku totálně na ránu a ke konci první série si ho vlastně člověk docela oblíbí. Každopáně stojí za to vidět (je to na Netflixu). ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to i bavilo, ovšem po epizodě (mám pocit, že dvou epizodách) o KLDR mi došlo, jak moc umělé a poplatné režimu dané země to je a odpískala jsem sledování. Pohybovat se se stranickými průvodci a z toho usoudit, že to tam vůbec není tak hrozné, je povrchní, až to bolí. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Trochu dokument, trochu adrenalinová zábava v exotických lokacích. Přišlo mi to laciné, podbízivé a hloupé. ()

Jurkodak1 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to, nebo chválili KLDR? Takový povrchní, moc jsem se nedozvěděl a průvodci moc chytrosti podle mě nepobrali, což asi znamená že nemají předpoklad na natáčení dokumentárních filmů. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Mladí bývají dost povrchní, chybí zkušennosti nadhled a moudrost, podle toho seriál vypadá...spíš pro mladší... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama