Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Compulsions je webový seriál odhalující temná zákoutí lidské duše. Každý z hlavních hrdinů má zvrácenou úchylku, která zásadním způsobem ovlivňuje jejich život. Postupně se s těmito úchylkami seznamujeme a zjišťujeme, jaký to má vliv na bezprostřední okolí. (Laky.)

Recenze (4)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sa snaží byť cool, vážny a šokujúci, no pôsobí skôr ako béčkový thriller. Jeho technická stránka je síce ďaleko ďaleko pred ostatnými webovými seriálmi a hlavný hrdina je pošahaný sympaťák, no to asi tak všetko dobré, čo sa dá ku Compulsions povedať. Nechápem cenu za scenár, pretože je úplne bez štipky nadhľadu a všetky múdra, ktoré chrlí, sú postavené na hlavu. Násilie je čisto účelové, často až prehnané, tvrdá parťáčka hlavného hrdinu je otrasná a z ôsmych častí, ktoré seriál má, sú tak maximálne tri, v ktorých sa niečo stane. Nehovoriac o tom, že (vraj kvôli rozpočtu) sa zápletka nielenže neukončí, ona sa ani len poriadne nerozbehne. Ak už si mám vybrať webový seriál, tak nech je radšej amatérsky natočený, ale o to úprimnejší. 50% ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Ne tak toto opravdu není můj šálek kávy. Nechápu všechny ty nominace a ocenění. Po technické stránce možná dobře zvládnuté, ale ocenění za nejlepší scénář? Tam má být nějaký děj nebo pointa, kromě sledování mučení a jiných zvrhlých choutek hlavních hrdinů? Po zhlednutí první série jsem nic neobjevil a zůstala jen prázdnota. Ono je taky těžké něco rozjet, když každý díl má asi 3 minuty a dohromady to má možná tak 20 minut čistého času. Navíc to ta blondýna hraje opravdu špatně, dobrá tak do ochotnického dívadla, ani výkony ostatních se mi moc nelíbí, tudíž nechápu ani další nominace. Možná se to bude líbit nějakým sadistům, obdivovatelé saw si možná přijdou na své, ale jinak pro mě všechno okolo tohoto seriálu zůstavá nepochopeno. Zhlédnout můžete na: http://www.videacesky.cz/?s=compulsions ()

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

Na amatérské poměry hodně dobrá podívaná. 4 nominace na Streamy Awards (z toho jedna proměněná - nejlepší scénář). Osmidílná webová minisérie, soustředící se na tři osoby, každá trpící jinou "úchylkou". Atmosferické, dobře natočené i zahrané, skvělá hudba i střih. Pokud vás nebaví seriály jen o "těch hodných", tak by se vám tohle mohlo líbit. Snad se tvůrcům podaří sehnat dostatek peněz na realizaci dalších, již naplánovaných řad. ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Vizuálně skvěle provedené a natočené, jinak ovšem nudné a chladné, bez špetky napětí či zvědavosti. Dvě hvězdičky a půl. ()

Reklama

Reklama