foto

Ping Wu

  • nar. 16.5.1956 (61 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šéfové na zabití 2
2013 Dear Secret Santa (TV film)
Fízlové, hajzlové
2012 California Solo
2009 Kámoš k pohledání
2005 Šoféři
2003 Jak je těžké býti upírem
7 Songs
2001 Bubliňák
Pearl Harbor
2000 American Daughter, An (TV film)
Krvavá volba
1999 Gojira ni-sen mireniamu
Šedesátá léta (TV film)
1998 Šest dní, sedm nocí
1997 Atentát
1996 První rána
1995 Blesk
Přepadení 2: Temné území
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
1991 Bod zlomu
Doktor
Tajemná schůzka
1990 Hirošima: město popela (TV film)
Hon na ponorku
Rock Hudson (TV film)
1989 Železný trojúhelník
1985 Crime Killer

TV seriály

2016 Silicon Valley (TV seriál)
Převod podílu (S03E08)
Řešení datového úložiště (S03E04)
Tým Škorpion (TV seriál)
We're Gonna Need a Bigger Vote (S03E07)
2015 Love, Work & Other Demons (TV seriál)
2014 Mizera (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Víra, naděje, láska (S07E09)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 3 (S09E14)
2013 Dads (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
Robot a příšerka (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Trojitý vrah (S03E06)
2009 Compulsions (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Něco získat, něco ztratit (S02E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Moving Day (S07E09)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spodní proudy (S02E23)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Related (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S04E21)
Day 4: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S04E20)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Tick, The (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
High Society (TV seriál)
Pride & Joy (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
George Carlin Show, The (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Cesta domů (S01E03)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace