foto

Ping Wu

  • nar. 16.5.1956 (62 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šéfové na zabití 2
2013 Dear Secret Santa (TV film)
Fízlové, hajzlové
2012 California Solo
2009 Kámoš k pohledání
2005 Šoféři
2003 7 Songs
Jak je těžké býti upírem
2001 Bubliňák
Pearl Harbor
2000 American Daughter, An (TV film)
Krvavá volba
1999 Gojira ni-sen mireniamu
Šedesátá léta (TV film)
1998 Šest dní, sedm nocí
1997 Atentát
1996 První rána
1995 Blesk
Přepadení 2: Temné území
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
1991 Bod zlomu
Doktor
Tajemná schůzka
1990 Hirošima: město popela (TV film)
Hon na ponorku
Rock Hudson (TV film)
1989 Železný trojúhelník
1985 Crime Killer

TV seriály

2017 Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Intellectual Property (S04E03)
2016 Roadies (TV seriál)
Life Is a Carnival (E01)
Silicon Valley (TV seriál)
Převod podílu (S03E08)
Řešení datového úložiště (S03E04)
Tým Škorpion (TV seriál)
We're Gonna Need a Bigger Vote (S03E07)
2015 Hráč (TV seriál)
House Rules (E05)
Love, Work & Other Demons (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Hackeři (S02E08)
Tvrdé odvětví (S02E07)
2014 Mizera (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Ringless (S01E02)
Californication (TV seriál)
Víra, naděje, láska (S07E09)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 3 (S09E14)
2013 Dads (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
Artbound (TV seriál)
Robot a příšerka (TV seriál)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Chvilky v lese (S07E18)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Trojitý vrah (S03E06)
2009 Compulsions (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Něco získat, něco ztratit (S02E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Moving Day (S07E09)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spodní proudy (S02E23)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Related (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S04E21)
Day 4: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S04E20)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
Dva z Queensu (TV seriál)
Damned Yanky (S06E16)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
All of Us (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
High Society (TV seriál)
Pride & Joy (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Co mě otec nenaučil (S03E20)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pohotovost (TV seriál)
Cesta domů (S01E03)
The George Carlin Show (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Hlavně, aby se dostalo na všechny (S03E08)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
The Visa (S04E15)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Virgin (S04E10)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Tape (S03E08)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace