Reklama

Reklama

Ctrl Emotion

(studentský film)

Obsahy(1)

Závěrečná studentská práce Vojtěcha Kotka. Do hlavních rolí obsadil Jiřího Mádla, Mariku Šoposkou, Terezu Voříškovou a Světlanu Nálepkovou. Film vypráví o počítačovém technikovi Viktorovi (Mádl) a rozhlasové moderátorce Evelíně (Voříšková), kteří se jednoho večera seznámí v baru a stráví spolu noc. Následující den oba přemýšlejí o tom, co vlastně posledního večera provedli, přesto se nezávisle na sobě znovu pokusí sejít na místě, kde se poslední večer rozloučili. O chvíli se však minou a pokračují tak ve svých dosavadních životech. (BrckoGOS)

(více)

Recenze (99)

E=mc2

všechny recenze uživatele

Hm. mňa to teda nenadchlo tak ako Vás. Uznávam však, že to má tempo rytmus a dobrý strih. No, na to, čo sa snažil povedať, nepotreboval 23 minút, stačila mám pocit aj polovica. Ten whitescreen ma vyrušoval a posunul to o celkový pocit nižšie. Trochu zbytočne mi prišlo aj rozohrávanie tých vzťahov... Je to však stále jeden s tých lepších študentských filmov. Avšak taký Řehořek je talentovo niekde inde.. ()

Astinas 

všechny recenze uživatele

Vojta to zvládl velmi dobře. Scénář je skvělej a režie taky, hlavně se mi líbila na začátku kamera. Hrozně mě dostala pointa, sice to asi nebude, tak jako v Ctrl E., ale člověk se někdy tak dlouho rozhoduje a čeká na nějaký emoce a myšlenky a někdy se ani nedostaví. Herce si vybral dobře, hlavně Tereza se k Jirkovi hodí, krásně naservíroval emoce ze situací, kdy se Jiříkova mysl hádá, co má říct nebo udělat. Překvapil mě moc Vojta a samozřejmě kladně. ()

Reklama

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla pod režií jméno Kotka, nedávala jsem tomu moc nadšení. Říkala jsem si, co může takový idol teen filmů a rozšiřitel příšerných hlášek typu "Stříkééj!", natočit. Opak se mi však stal pravdou, neb Kotek vůbec není špatný. Tenhle film byl k zulíbání, milý námět, skvělá změna stylu natáčení a především Terezka... =) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Budu to hodnotit jako cvičení II. ročníku, čímž kraťas CTRL emotion je. Pod vedením Jiřího Stracha se vytáhl Vojta Kotek a předvedl nám, že možná máme další českou režisérskou naději. :) Mádl a Voříšková jsou k zulíbání - samozřejmě v opačném pořadí - a myšlenka je vcelku nápaditá a vtipně zmáknutá. ()

MASH_4077 

všechny recenze uživatele

Občas sním, aby televize byla teleport a já mohl Kotka chytit pod krkem a zaškrtit. Není a je to dobře. Tohle kluk dobře vymyslel a natočil. Krátky pořád svižně plynoucí a dokonce i vtipný. To už tady, v české produkci, dlouho nebylo. Jenom mě mrzí ty Macky. To je jasný, když tam maj takovejhle šunt, že dělaj takovýhle kraviny. Tučňáka na ně. Přítelkyně(filmová) Mádla zaslouží moje uznání - jak věrohodné a já s ním soucítím. Jen tak dál. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Viktor (Jiří Mádl) vyjde ze záchodu, dostane od barmana (Vojtěch Kotek) Frisco bez brčka. V jednom z následujících záběrů se však brčko v láhvi objeví. (Rill)

Související novinky

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

27.02.2024

Ve středu 28. 2. vypukne 18. ročník Mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival, organizovaného každoročně pod hlavičkou MFF Karlovy Vary. Na ty nejlepší krátké filmy z Česka i… (více)

Reklama

Reklama