Reklama

Reklama

Taylor Swift: Journey to Fearless

(seriál)
všechny plakáty

Recenze (6)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe zase raz nejaká popová speváčka, ktorá ma absolútne uchvátila. Hovorím popová, pretože jej country obdobie, ktoré ju vynieslo k sláve, ma zas tak neuchvacuje. Ale sledovať to dievča s neuveriteľným zanietením a úžasnou osobnosťou sa nedá prestať - vobec sa nečudujem, že sa z nej stal miláčik Ameriky, tínedžerský idol a rekordman hudobného biznisu.. - sám mám už rok len kúsok k tomu, aby som jej každý deň posielal srdiečka... ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Úžasne strávený čas pri sledovaní Taylor na jej koncertnom turné Fearless a v konečnom dôsledku aj jej životnej cesty. Dokument popretkávaný detailami z jej života plný videoklipov z koncertov, ktoré sú naozaj ako malé príbehy prenesené do reality. Teším sa na Speak Now tour. PS: See you fearless in Dublin:) ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Fantastický dokument o turné Fearless, které škoda nezavítalo k nám. 5* z mých sympatií k této hudbě, ale jedna z mála dnešních interpretů, kteří dokáží zopakovat, ten samý výkon co zní z jejich studiového alba. 95%. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě nějak úplně nezaujalo, jednou stačilo. Nějak jsem nechápal, proč ve 2:10 h trvajícím "filmu" byly asi 3x v jeho průběhu závěrečné titulky, teď už tomu rozumím. No ale moh to někdo sestříhat. Celkově moc řečí a málo koncertu. ()

Reklama

Reklama