Reklama

Reklama

Taylor Swift: Speak Now World Tour Live

(koncert)

Recenze (11)

Imune 

všechny recenze uživatele

Tímhle se pro mě otevírá úplně nová kategorie. Nikdy mě to ke koncertům moc netáhlo, ale tenhle jsem si opravdu užil. Sice už to tady bylo řečeno, ale znovu podotýkám, že Selena ani Justin se tam neobjevili, což mě osobně ani trochu netrápí, protože Taylor mám fakt rád, a že je to ona, tak i přidám hvězdu dokonalosti. P.S. Poslední písnička je fakt perfektně provedená. 90% ()

Vala 

všechny recenze uživatele

Úžasnýý,Taylor miluju,je nadaná krásná a hlavně nenamyšlená a váží si svých fanoušků.Za to ji opravdu obdivuji. Pro Trey.destiny: Pokud vím je to Taylořin koncert,tak tam ty svý negativa ohledně Justina netahej Pro kingik: Pořádný skladatele??? A to je jako co? Taylor si svoje písničky skládá už od 12 let a to velice dobře,takže bych doporučila být zticha a šoupat nohama.Už tě vidím jak skládáš jeden hit za druhým.Pff... ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Taylor Swift je takové energické sluníčko, které zvládá zpívat, hrát na pestrou škálu hudebních nástrojů a u toho do rytmu poskakovat. Koncert je plný energie, nadšení, barvitých kulis, tance a dobře zvládnutého zpěvu. Kdo má rád americký country pop-rock, ten bude spokojen. Ostatní nemají příliš důvodů tahat si Taylor do obýváku :-) Mimochodem Selenu ani to pako Biebera jsem tam teda nezahlédnul... 9/10! ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od RED a 1989, ktoré poznám naspamať, som tento album nikdy nepočúval, ale Taylor Swift je nielen poriadny pracant, ale jednoducho talent na chytľavé a výstižné pesničky o citoch - a popritom strašné zlatíčko - príjemná a prístupná osobnosť, čo u hviezdy takého kalibru rozhodne nie je pravidlom... ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Krásný koncert sluníčka Taylor:). Vlastně od samého začátku jsem se musel lehce usmívat nad tím, jak se tvářila na tu halu plnou lidí, jako by jich tolik viděla poprvé:). Její písničky sice občas působí dojmem, že jsou si poněkud podobné, to mi ale nějak nevadilo, poslouchá se mi to příjemně, tuhle směsici amerického country-popu vcelku můžu. Celý koncert byl velice vydařený i po stránce vizuelní, moc hezky se na to koukalo, bylo to nápadité, pěkné, ale nikoliv nějak přeplácané, rychlejší kousky byly střídány volnějšími a naopak, vlastně se ztotožňuju s komentářem uživatele Pompaj, co se týká kulis a choreografie. Připadalo mi, že Taylor je prostě taková obyčejná, nenamyšlená holka, která dělá to, co ji baví, ovládá několik hudebních nástrojů a dlužno říct, že když se uváží, že v době toho turné jí bylo 22 let, tak si myslím, že to od ní byl velmi profesionálně odvedený výkon i z jiného důvodu. Pokud jsem to totiž ze závěrečných titulků pochopil správně, tak vizuelní stránka celého koncertu je asi z větší části dílem samotné Taylor, ve spolupráci s Bazem Halpinem.... kde já jsem to jméno už.....už vím! Pink a některé z jejích turné, teď se mi to nechce hledat...Funhouse? No a jestli v tom záznamu byli nebo nebyli J. Bieber a S. Gomez nevím, já si jich nevšim, a ani vlastně nevím, jak vypadají, takže to mě netrápí:). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Prodejnost lístků byla 99,99%. (Pompaj)

Reklama

Reklama